Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

“Инерком груп” купува бизнеса на ЧЕЗ в България за 320 млн. евро

Николай Николов: Защо кметът Фандъкова не иска да отговори на въпроси за небостъргачите на НИКМИ?

Сменяме само старите касови апарати Произведените през последните две години машини ще имат нужда само от обновяване на софтуера

Сергей Лавров: НАТО ще принуди балканските страни да приемат философията на противопоставяне Алиансът не е в състояние да отговори на терористичната заплаха, посочи външният министър

Финансовият министър Владислав Горанов е поискал обяснение за драстичните разминавания в сметките на НЗОК

Стоян Александров пред “Труд” за обвиненията в лихварство: Нямам никакъв коментар

Бойко Борисов ще участва в неформалното заседание на Европейския съвет в Брюксел

„Инерком“ купува ЧЕЗ в България

Честват 135 г. от създаването на Варненското медицинско дружество

Над 70% от операциите в Урологията в Търново са ендоскопски

Цветанов и Нинова с общ законопроект Дават на родителите на загинали военнослужещи по време на задгранични мисии наследствени пенсии

Иракските власти предадоха на руските четири жени и 27 деца, свързани с “Ислямска държава”

Детска ясла в Монтана грейва по „Красива България”

Кафявата книга на Прокопиев

Иво Прокопиев Снимка: Цветан Томчев

Неотдавна обърнах внимание на факта, че когато лапаха държавни кюфтета, моите домашни любимци от „Капитал” не ревяха. От година-две кюфтетата им силно намаляха, на спиране са и сега реват на умряло. Просто класика в поведението на обикновени келепирджии.

И както се разбра вчера, съсипани от мъка и сълзи, написали книга за свободата на словото и за лошия Пеевски. Нарекли я „бяла” и я показали на неколцина представители на неправителствени организации, които редовно пишат доноси до Брюксел под диктовката на капиталци за ужасната медийна ситуация в България.

На показването бил и Н. П. посланикът на Канада Кевин Хамилтън, защото Прокопиев е почетен консул на Канада у нас и протоколът го изисква.

Аз, като професионален читател, се запознах с книгата и се върнах двадесетина години назад, когато в същия демократично-милиционерски стил „Капитал” поливаше с кал българските предприемачи, банки и медии. Което продължава да прави и до днес, добавяйки съд, прокуратура и някои неуслужливи към капиталските игри финансови и административни институции.

В заключение бих казал, че появата на тази книга е сериозно доказателство за свободата на словото в България. Дори на кафявото слово, какъвто е случаят. Отделно се питам по повод случая, докога двама сериозни мъже – Сашо Дончев и Огнян Донев ще се връзват на глупостите на Прокопиев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Браво Блъсков!!! Игрите и лъжите на капиталци са омръзнали на всички честни българи.

  2. Блъсков ти си като Мирча Кришан – само едно си знаеш Краставицата , краставицата …. /Прокопиев/ де както ще се сетят интелигентните българи които са изчезващ вид . Значи всичко е наред в България само Реформаторите, Марешки и Прокопиев спират развитието на България , която начело с трите прасенца е на път да задмине американците . Правова държава сме без престъпност и корупция, нямаме мафия , нито олигарси, образованието ни е за пример, здравеопазването ни е наред, икономиката ни цъфти и вързва, Цацаров се справя добре бе изобщо всичко ни е наред само дето еколозите и тези Прокопиевите другари мътят водата на мафията . Мафия ли казах ? Че то има ли такава у нас ?

  3. Блъсков, какво стана? Върна ли 500 000 евро на другарите от ДПС, които те спасиха от КТБ?

  4. Браво Блъсков, браво Петьо! Ама ти много си чел и много помниш бе ! Защо не драснеш няколко реда за незабравимите кредитни милионери ,особено тези, които смукаха от банка “Моллов”!

Отговорете