Кейт Мос планира сватба с младото си гадже

45-годишната красавица и 32-годишният Николай фон Бисмарк са заедно от 4 години

Наскоро източник, близък до британския супермодел Кейт Мос, сподели пред вестник "The Sun", че отношенията на Кейт и Николай са блестящи. "Те вече разговарят за женитба. Бисмарк доверил пред приятели, че мисли да направи традиционно предложение за брак на Кейт, а след това двамата да се венчаят в църква.“

Източникът добавя още: „Николай е старомоден мъж и е лудо влюбен в Кейт. Двамата от дълго време говорят за брак, но вече съвсем сериозно. Приятелите им смятат, че предстои лятна сватба, но по-скоро - другата година“.

Семейството на фон Бисмарк първоначално било скептично настроено към връзката му с доста по-голямата от него Кейт, но явно хубавицата е успяла да спечели доверието им през изминалите четири години, откакто е с Николай.

Един от най-известните и високоплатени модели в света - Кейт Мос

има четвъртвековна кариера в света на модата.

Работила е с най-известните стилисти и фотографи и е украсявала кориците на десетки списания, да не говорим за участията й в рекламни кампании на водещи марки.

Всичко започва повече от добре за 14-годишната Мос, когато пристига с майка си Линда в Щатите. Още на летище „Кенеди” в Ню Йорк я забелязва директорът на лондонската агенция "Storm" Сара Дукас, която й предлага да се пробва като модел. След по-малко от две години Мос се появява на корицата на списание "Face", но супермодел я прави сътрудничеството с американската марка Calvin Klein. Кейт разбива монопола на високите модели от края на 80-те и началото на 90-те години с техния вид на „богини”.

С популярността на младата британка настъпва ерата на слабите модели-тийнейджъри. Успехът на Кейт някои обясняват и с факта, че тя изглежда като нормално момиче, което просто изкарва парите си, като показва дрехи.

Говори се, че

печели първия си милион на 20

А през 2000 г. получава титлата „най-високоплатен модел в света” - доходите й се оценяват на 14,8 милиона долара. През 2005 г. тя подписва договор с Topshop, където се изявява като дизайнер и модел, а миналата година създаде своя собствена агенция – нейна отдавнашна мечта.

По време на дългата си кариера Мос е участвала в много кампании и ревюта на най-известните модни къщи, била е лице на козметични и модни марки. И не престава да се появява на кориците на най-големите списания.

Британската звезда, която има 16-годишна дъщеря на име Лила от журналиста и издател Джеферсън Хак, имаше проблеми с алкохола, но от 18 месеца е спряла да пие.

В миналото Кейт беше омъжена за рокаджията Джейми Хинс и тогава имаше имидж на жена, която не спира с нощния живот.

В различни периоди сред избраниците й са били имена като Марк Уолбърг, Били Зейн, Джони Деп. Всеки един от тези мъже в живота й е повлиял на непокорната британка. Така или иначе, от известно време информациите свързват Кейт с доста по-младия от нея Николай фон Бисмарк, а междувременно и с още по-младия Джейк Къртис. Просто... скандалът й прилича. Но самата тя признава, че

най-много сълзи проляла за Джони Деп

„Той беше първият човек в състояние да се грижи за мен. Вярвах безусловно в това, което ми казваше или харесваше. Редовно се допитвах до него по различни въпроси и това много ми липсваше, след като се разделихме. Наистина изгубих човек, на когото можех да се доверя. Беше кошмарно. Години наред плаках за него!"

Сега последната новина около Кейт Мос е, че ще се венчае за 13 години по-младия си приятел Николай фон Бисмарк. Ако името ви звучи познато, то явно си спомняте уроците по история и личността на Ото Бисмарк - първи канцлер на Германия.

Младият фон Бисмарк е фотограф и благодарение на знатното си потекло е близък с лондонския бизнес елит. Той се познава с Кейт още от тийнейджърските си години, тъй като тя е много добра приятелка на майка му. Архивите помнят, че Николай присъства на парти за 10-годишнина от рекламните отношения между Кейт Мос и известна марка за козметика през 2011 г. На партито Кейт едва ли му е обърнала внимание, но днес двамата са неразделни.

В началото на връзката им приятелки на Кейт се тревожеха, че покрай младото си гадже тя отново ще се върне към старите си навици. Манекенката от дълги години си пада по бурните запои и неведнъж си е докарвала неприятности заради купонджийския си нрав. Преди няколко години пък видеозапис показа как злоупотребява с кокаин на парти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица