Ким Кардашиян и Кание Уест си наеха частна пожарна

Риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й - рапърът Кание Уест - си наеха частна пожарна команда, за да спасят от горските пожари в Калифорния семейната си вила в Хидън хилс в окръг Лос Анджелис, на стойност 60 милиона долара, съобщи TMZ. В този окръг и в съседния Вентура бушува един от десетте крупни горски пожара в Калифорния и там е въведен режим на задължителна евакуация.

Вилата на Кардашиян и Уест е разположена по такъв начин, че ако бъде обхваната от пламъците, те ще се прехвърлят и на съседните домове. Поради тази причина съпрузите решили да наемат частен екип пожарникари, за да не допуснат подобен ход на събитията. Комплексът Хидън хилс е бил проектиран от архитекта Арчибалд Хенсън през 50-те години на миналия век и е разположен на площ от 4,4 квадратни километра. Той е от закрит тип и подслонява много знаменитости.

Стана известно, че пожарите в Калифорния са унищожили домовете на поп звездата Майли Сайръс, на китариста Нийл Йънг и на актьора Джерард Бътлър. Сред евакуираните се оказаха певиците Лейди Гага, Иги Азалия, Шер, а също така и режисьорът Гийермо дел Торо.

Коментари

Задължително поле