Кирил Петков и Мая Манолова със съвместно изявление

ПП трябвало да бъде първа, ДБ да изпревари ДПС, "Изправи се" - да влезе

Кирил Петков е твърдо убеден: „Много е важно да имаме 121 депутати на промяната, "Изправи се.БГ! Ние идваме!" да са в парламента, "Продължаваме промяната" да са първа политическа сила и Демократична България да изпревари ДПС.“

Това заявиха съпредседателят на Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова и председателят на Продължаваме промяната Кирил Петков в съвместно изявление във фейсбук от Кюстендил.

„В последните дни натискът основно е върху нас, "Изправи се БГ! Ние идваме!" и върху "Продължаваме промяната", защото е ясно, че ние не се продаваме, не се поддаваме, не се страхуваме, не се предаваме и шансът да има правителство на промяната е точно тези три формации да сме в парламента. Въпреки че ударите падат главно върху нас, като най-малка формация, вече дори социологиите на Борисов показват категорично, че минаваме над 4%", коментира Манолова. 

"Хората искат да има правителство, но искат почтено правителство на промяната. Никой не ни спира по улиците да пита кога ще има кабинет на Борисов 4, а очакването е управлението да бъде от формаците на промяната. Възможността за такова управление е, да се гласува за Изправи се.БГ! Не идваме!, Продължаваме промяната и Демократична България", каза тя.

Кирил Петков допълни: „Работим съвместно, идеите ни са общи и вярвам, че ще стане.“

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/357960806085926
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика