Киркоров олекна с милиард заради Пугачова

Старата любов ръжда не хваща.

Певецът купи апартамент в квартала на Алла

В същия момент Филип е затънал в дългове

Филип Киркоров пред един от имотите си с децата.

Известно е, че кралят на руския поп отдавна активно инвестира в недвижими имоти. Филип Киркоров има няколко апартамента в Москва, къщи в САЩ и България, както и луксозна вила в Гърция.

Не отдавна певецът стана горд собственик на мезонета на бившия президент на Киргизстан. За апартамента поп кралят трябваше да плати точно един милиард рубли.

Според Rosreestr, Киркоров е придобил елитното жилище през декември миналата година. В допълнение към вече платения милиард, изпълнителят трябваше да похарчи много пари за ремонт и обзавеждане и интериор, подобаващи на звезда от неговия ранг.

Самият апартамент се състои от две нива и общата площ е 537 квадратни метра. Други два апартамента на Киркоров, в сравнение с наскоро придобития, сега изглеждат съвсем малки - те се простират на площи от “само” 190 и 208 квадратни метра. Част от гардероба на звездата вече е транспортиран до новата му обител.

Между другото, в същата сграда кралят на поп сцената вече има апартамент, но на различен етаж. Той го купи през 2000 -та за почти 4,5 милиона долара. Ремонтът струваше още 2 милиона долара. Площта на апартамента е 260 квадратни метра.

Филип Бедросович инвестира само в недвижими имоти, а той самият, заедно с децата си, Мартин и Алла-Виктория, спокойно продължава да живее в не по-малко луксозното си имение на залива на река Москва. Между другото, на този полуостров има само 30 къщи, а една от тях е купена от изпълнителя в навечерието на 50 -ия му рожден ден за 12 милиона долара.

Не всичко обаче се оказа не толкова просто. Журналисти разбраха, че самата прима на руската естрада Алла Пугачова живее в същия квартал! Да, Киркоров наистина купи апартамент в близост главната жена и муза на живота си.

“Филип наистина купи нов апартамент във Филиповски Лейн. Както той обясни, това е апартамент за децата му - за Алла -Виктория и Мартин. Новият апартамент е на същия етаж като този на Алла Пугачова. Сега бившите съпрузи са съседи. Алла Борисовна влезе в тази къща след развода си с Киркоров в началото на 2000-те, апартаментът є беше даден от бившия извънбрачен мъж на дъщеря ѝ Кристина Орбакайте - Руслан Байсаров", разказват приятели на певците.

Между другото, Киркоров има не само апартамент в Москва, къща в Московска област, но и вила в САЩ, апартамент в България и имение в Гърция на северното крайбрежие на Крит, което струва 10 милиона евро.
“Сега имам четириетажна вила там. Интериорът е декориран в гръцки стил, има няколко спални, за да могат нашите български роднини и приятели да идват при мен. Всичко е направено в светли цветове, в почти всяка стая има красиви големи джакузита “, - каза Киркоров пред “Нова вълна”.

Интересно е, че при всички тези огромни разходи състоянието на Филип Киркоров се оценява като почти катастрофално. Според най-нови данни той не може по никакъв начин да се отърве от дълг в размер на 44 хиляди рубли - тези пари в сравнение с милиарда, който отиде за закупуване на апартамент са нищо. Освен това едва наскоро поп кралят направи ремонт в стаята на сина си, което му струва повече от милион рубли. Само едно легло в стаята на Мартин струва почти сто хиляди рубли.

Независимо от това, дълги години стар дълг притиска певецът, а съдебните изпълнители уверяват: още малко и Киркоров ще бъде лишен от възможността да пътува в чужбина...

Според медиите Филип Бедросович вече е натрупал около 140 милиона рубли дължими глоби. Според базата данни на FSSP певецът има повече от 20 наказания за безразсъдни постъпки и неправилно паркиране.

В допълнение към административните глоби, Филип има и дълг от 70 милиона рубли при плащания по по взет заем. Адвокатът на певеца отбеляза, че латвийска банка, от която Филип Киркоров е взел заем, е фалирала, а певицата не искал да изплати дълга на “на не ясно към кого”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес