Клоп: Без много трансфери в „Ливърпул“

Юрген Клоп, мениджърът на „Ливърпул“, заяви, че клубът няма да бъде особено активен по време на летния трансферен прозорец. Досега единствената покупка на „мърсисайдци“ е 17-годишният Сеп Ван Ден Берг. Германецът гледа на завърналия се след тежка контузия Алекс Окслейд-Чембърлейн и юношата Райън Брюстър също като на нови попълнения.

"Вече имаме нови играчи – каза Клоп. - Чембърлейн и Брюстър не играха през миналата година. Младите, които взеха участие в контролата срещу „Транмиър“ (6:0), също са нови попълнения за нас. Трансферният пазар е отворен до 8 август. Ще видим какво ще направим, но не мисля, че този период ще бъде кой знае колко активен за нас“.

Германецът се изказа изключително ласкаво за 19-годишния Брюстър, отбелязъл два гола за победата над „Транмиър“.

"Той е топ нападател – добави Клоп. - Много се радвам, че е при нас. Вярвам, че ще играе важна роля през тази година. Всичко обаче си зависи от него. Брюстър може да играе на различни позиции в атаката. В центъра е ок, по крилата също е опция. Ще видим как точно да го интегрираме в състава. Със сигурност той ще получи възможности да се докаже“.

Коментари

Задължително поле