Кметицата на Белащица подари тефтерчето на Левски на генерал Константин Попов

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Кметицата на село Белащица Цветанка Читакова подари издание на личния бележник на Васил Левски на водача на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов и на кандидат-депутата Запрян Янков. Тя им пожела да бъдат честни и почтени българи, да отстояват позициите си и винаги, когато вземат важно за България решение, да поглеждат към тефтерчето на Апостола на свободата. От своя страна генерал Константин Попов благодари за подаръка и обеща да спазва пожеланията на кметицата. "Имаме прекрасна страна и прекрасни хора и можем да живеем добре заедно. Аз съм за надграждане, а не за промяна, при която рушим и почваме отначало," заяви ген. Попов пред пълната зала в Белащица.

Кметицата на Белащица подари тефтерчето на Левски на генерал Константин Попов

По думите му държавата може да изпълнява функциите си тогава, когато ние уважаваме институциите си и сме отговорни за обществото, в което живеем. "Не може да се разчита на държавата да направи всичко - държавата това сме всички ние. Ако сме добри един към друг и се уважаваме, имаме почит към по-възрастните и грижа за по-младите - тогава ще имаме достоен и хармоничен живот, няма да сме недоволни и нервни. Затова изключително разчитам на хората, които вярват в това и могат да го постигнат. Радостен съм, че пред мен стоят точно такива хора. Тези, които ще гласуват за ГЕРБ, ще направят добро за България", декларира водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област. "Нека работим с единна цел за по-добра България", обърна се генерал Попов към присъстващите.

Кандидатът за народен представител Запрян Янков посочи, че ПП ГЕРБ намира реални решения и постига резултати. "Доказахме това в цялата община "Родопи", затова призовавам към убедителна победа на 26 март, за да продължим да го показваме и в цяла България", каза той. Кметицата на Белащица Цветанка Читакова отбеляза, че ГЕРБ винаги е бил номер 1 в Белащица и от 2011 г. няма загубени избори в селото. "Много важно е след тези избори по кой път ще поеме България и най-вече да продължи по пътя, по който сме тръгнали", заключи тя.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика