Кметът Атанас Камбитов влиза в ролята на приказен разказвач

Кметът д-р Атанас Камбитов е подготвил интересна и поучителна история, която ще представи тази вечер пред децата на Благоевград в „Часът на приказния разказвач“, съобщиха от ОБщина Благоевград.

Любимата инициатива, част от Коледен фестивал, ще бъде открита във фоайето на Община Благоевград от 18.00 часа. Традиционно за децата са предвидени много изненади, а дядо Коледа ще пристигне, за да раздаде своите подаръци.

И тази година на партера в сградата е обособен уютен кът, в който малчуганите ще пият топло мляко, чай и бисквити, докато слушат приказни истории.

„Часът на приказния разказвач“ ще продължи до 14 декември. В програмата актьори от Куклен театър –Благоевград ще пресъздадат историята на „Пепеляшка“, ДТ „Енчо Халачев“ ще пренесат децата в приказния свят на „Снежанка и седемте джуджета“, а артистите от ДТ „Никола Вапцаров“ ще пренесат малчуганите в „Нощта преди Коледа“. Актьорите Игор и Иван пък са подготвили Детско шоу. „Часът на приказния разказвач“ се организира в Благоевград за шеста поредна година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони