Кметът награди призьорите в конкурса "Да украсим Варна за Коледа"

Кметът на Варна Иван Портних награди участниците в конкурса "Да украсим Варна за Коледа". Надпреварата се организира за четвърта поредна година от общината.

На специално създадена за събитието страница във фейсбук всеки желаещ можеше да изпрати снимки с украсата на къщи, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски помещения, а класирането ставаше според броя на харесванията. В раздел "Украса на жилищна сграда" почетен плакет получи вход 3 на бл. 205 в кв. Кайсиева градина. За най-красива коледна фасада за пореден път наградата спечели Медицинският университет, а в раздела "Интериор - художествено оформление на вътрешни помещения" призът взе детска градина "Крилатко".

"Благодаря на всички участници, които се включиха в конкурса. Радвам се, че тази надпревара се радва на все по-голям интерес. Видях, че се водеха истински битки за подкрепа в социалната мрежа. Оценявам ентусиазма на всички, защото за мен е много важно личното отношение и внимание на всеки един от Вас към средата, която ни заобикаля – пред дома и офиса, на улицата, в детската градина, в училище, в университета, в търговския център, на летището. Нека заедно да продължим да работим така, че Варна да става все по-красива, да пазим създаденото", поздрави участниците кметът.

Той връчи и поощрителни награди на няколко семейства, учебни заведения, търговски център и на летище Варна за уюта и красотата, която са създали по Коледа.

Коментари

Задължително поле