Кобрата: Мен може да целуват, но аз не

Кубрат Пулев вече загърби драмата с наказанието за сексуален тормоз и дори намери сили да се шегува по темата. Боксьорът даде интервю на репортерката Хелън Йее, която преди време си изпати от негови фенове в социалните мрежи заради приликата си с Джени Суши.

„Няма начин да те целуна, други може да целуват мен, но аз вече първо ще питам“, заяви Кобрата преди да завърши интервюто с въздушна целувка.

Иначе българинът отново обяви, че следващата му цел е мач за световната титла с настоящия шампион Анди Руис.

„Той е много силен и е бърз – смята Пулев. - Но мисля, че съм доста по-добър. Всеки ден съм в залата, засега не тренирам много сериозно, но когато се подготвя добре, никой не може да ме победи.“

Междувременно Руис обяви, че при никакви условия не би приел реванш с Антъни Джошуа във Великобритания. Причината е положителната проба на Дилиън Уайт – друг боксьор от тима на промоутъра Еди Хърн. Британецът от ямайски произход бил хванат преди мача си с Оскар Ривас, който спечели през уикенда. Колумбиецът веднъж свали на пода Уайт, но в крайна сметка загуби по точки. Сега обаче Ривас се надява да му бъде присъдена служебна победа и статута на претендент за титлата на Световния боксов съвет (WBC).

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт