"Кой уби Майкъл Джексън" разкрива допълнителни факти за смъртта на певеца

Смъртта на Майкъл Джексън шокира целия свят. На 25 юни 2009 г. тя разтърси не само музикалната индустрия, но и цялата планета. Един от музикалните гении почина, а смъртта му беше много противоречива. Причината беше остра интоксикация с пропофол и бензодиазепини в дома му в Калифорния, но имаше нещо неразкрито, което ще бъде обявено от Харви Левин, телевизионен продуцент и основател на списание TMZ, който продуцира документален филм с намерението да изясни допълнителните факти.

Първоначално случаят със смъртта на Майкъл Джексън беше приключен с ареста на Конрад Мъри, неговия лекар. Харви Левин обаче отива една крачка по-далеч. Документалният филм „TMZ разследва: Кой наистина уби Майкъл Джексън?“ има за цел да направи изводи за хората, отговорни за смъртта на певеца.

"Разкрихме историята за смъртта на Майкъл Джексън и я проследихме дълго време. Имаше неща, които никога няма да ни харесат“, каза режисьорът на документалния филм.

За Харви Левин д-р Мъри не е единственият виновен, тъй като той вижда нещо наивно да се мисли, че Мъри е човекът, отговорен за здравето на Джексън: „Да се ​​каже, че той е началото и краят на историята, просто не е вярно. Знаехме, че има няколко лекари, които правят това, което направи д-р Мъри, и че те са го правили през годините."
Относно връзката на Майкъл Джексън и лекарствата, които е приемал, Харви Левин заявява, че артистът "получи това, което искаше". Ако му кажеш „не“, „той ще намери някой, който да го направи“. Ето защо Конрад Мъри дойде да заяви: "Майкъл Джексън беше наркоман, а също и майстор манипулатор, защото той ме манипулира."

Документалният филм на TMZ може да се види тези дни и кара всички да чакат да видят дали някои от най-любопитните факти около смъртта на певеца са изяснени.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Изкуства