Кой химичен елемент сте според зодията

Овен

Издръжлив Титан

Овните са като титан, упорити и силни. Те са истински лидери, които са готови буквално на всичко, за да постигнат целта си. На тях може само да им се завижда на инициативността и амбицията! Силни и харизматични представители на елемента огън напомнят за 22-ия елемент от периодичната таблица, защото титанът е в състояние да издържи на почти всякакви условия! Овните също не остават по-назад в това. Малко вероятно е дребна неприятност да ги пречупи. Тяхната издръжливост с право се счита за най-добрата от всички зодиакални знаци. Тази зодия понякога изненадва със своята многофункционалност и продуктивност, но с каквото и да се заеме винаги се оказва успешно начинание. 

Телец

Устойчив Ванадий

Телците са безупречни в своята надеждност и стабилност. Ванадият идеално ги описва, тъй като този метал, като никой друг, има добра устойчивост на външни фактори. За представителите на земната стихия, стабилността винаги е на първо място. В силните си убеждения Телците няма с кого да се мерят! Изглежда са обсебени от лежерния си живот, плановете им са обмислени години напред и почти винаги се реализират. Ако търсите най-подходящия за семейството зодиакален знак, това определено е Телецът. Тях трудно ще ги намерите сами, като ванадий, който реагира с много вещества. Винаги са близо до тези, с които се чувстват добре. За Телците семейството често е основна ценност. 

Близнаци

Нетоксичен Хелий

Хелият е нетоксично вещество, също като Близнаците! За тази зодия всяка енергична дейност, постоянното движение и най-опасните приключения са от голямо значение. Намирането на незаети Близнаци е трудно и това се дължи на тяхната неизчерпаема енергия. Хелият е вторият най-разпространен елемент във Вселената, също както Близнаците, които не са против завладяването на света - просто им дайте свобода на действие. Представителите на въздушната стихия знаят какво е дружелюбие и често имат чувството, че познават всички хора на Земята! При тях връзките  надделяват над важността на парите. Знаят какво е любопитство и незрялост и е трудно да се проследят мислите им.

Рак

Крехък Селен

Селенът е известен с употребата си в областта на противораковата медицина. Също като Раците, които са готови да се борят за любимите си хора до последно! Те са чувствителни и емпатични и тяхната подкрепа винаги е най-топлата и добре дошла. Въпреки че се считат за депресивен знак на зодиака, това не винаги е така. Емоционалността само ги прави по-добри, затова тяхната грижа е толкова уникална. Раците са отлични стратези с аналитичен ум и ако решат да правят нещо, то ще бъде задълбочена работа и ще постигнат желания резултат. Селенът е крехък, като Раците, когато са обидени. Представителите на водния елемент реагират много остро на критиките и са лесно раними.

Лъв

Меко Злато

Няма смисъл да обясняваме защо Лъвовете са злато. Тяхната бляскава природа казва всичко за тях. Тази зодия е горда и самоуверена. Думата „егоизъм“ често може да се чуе, когато се говори за Лъвове, но представителите на огнената стихия са отлични лидери и организатори. Препоръчително е да се обърнете към тях за съвет, защото те знаят точно какво да правят. Златото обаче е мек метал, също като Лъвовете в най-щастливите си моменти. Тази зодия винаги има желание да бъде дете, така че организирането на приключения за тях е просто нещо. Тяхната детинщина и понякога незрялост могат да бъдат само от полза за психическото им здраве, защото лидерите също имат нужда от почивка!

Дева

Приспособим Магнезий

Обикновено свързваме магнезия със здравето, така че не е изненадващо, че той отразява цялата същност на Девата. Тази зодия, като никоя друга, се грижи за здравословното си състояние. За тях е важно винаги да са във форма и да покоряват върхове във всяка област на живота! Те са мъдри и предпазливи, така че професионалната им сфера едва ли ще пострада. Девите винаги знаят какво да правят с живота си. Представителите на земния елемент умеят да се приспособяват към обстоятелствата, също като магнезия, който има висока пластичност. Девите са запалени по работата, независимо каква е тя. Принципът на реда и справедливостта също е присъщ за тях, и стават отлични адвокати!

Везни

Красив Литий

Литият символизира хармония и баланс, което отразява характера на Везните. Търсенето на среден път може да продължи вечно, но в крайна сметка те ще изберат най-печелившата опция. А представителите на въздушната стихия изглежда имат естествена склонност към чувството за красота. Те са буквално обсебени от естетиката, хармонията и стилът, а кой би оспорил, че литият не е красив метал? Представителите на тази зодия имат неизчерпаемо търпение и упоритост в постигането на целите, затова сред тази зодия има много спортисти! Те се справят чудесно с всяка задача и знаят как да решават проблеми в отношенията, така че си струва да се научите на красноречие от тях.

Скорпион

Устойчиво Желязо

Силата и устойчивостта, които символизират желязото, перфектно описват вътрешния свят на Скорпионите. За тях култивирането на воля не е нещо изключително. Силният характер и необузданата им страст често са причина за естествения им магнетизъм. Те се водят от нещо неописуемо енергично, защото постигането на целите им е в реда на нещата. Желязото изглежда твърд елемент, но в същото време лесно реагира с други вещества. Такива са и Скорпионите. Понякога изглеждат недостъпни, но всъщност имат дълбок вътрешен свят, който не всеки може да опознае. За тях е важно да закрилят близките си и ако сте наистина важни за Скорпиона, считайте се за напълно в безопасност.

Стрелец

Твърд Антимон

Стрелците са хора с широк мироглед и постоянно желание да научат нещо ново, така че антимонът, като вещество, известно от древността, е хем твърд, хем лесно се разтопява. Те изглеждат странни за мнозина заради своята хиперактивност и емоционалност, но всъщност са най-забавните хора, които можете да срещнете! Знаят много за радостта и обичат да я споделят с другите. Тяхната луда енергия ще ви зареди с положителна нагласа за целия ден и със сигурност няма да ви натъжи. Стрелците никога не падат духом, когато се провалят. Те са свикнали да завладяват света! Желанието за популярност често е тяхната движеща сила във всичко - от професионалната сфера до обикновеното хоби. 

Козирог

Тежко Олово

Оловото е тежък метал, както и природата на Козирозите. Намирането на общ език с тях може да бъде трудно, но ако сте успели, тогава поздравления, сега сте заобиколени от един от най-надеждните хора в света! Козирозите са отговорни във всичко. Тяхната прекомерна загриженост дразни мнозина, но това не означава, че са лоши хора. Те винаги и навсякъде търсят недостатъци и бързат се отърват от тях. Представителите на тази зодия са горди и упорити, като олово. Обикновено тяхното мнение не може да бъде променено и е безполезно да спорите. Но Козирозите са тези, които ще ви дарят с безусловна любов от детските приказки, защото за тях семейството е в основата на всичко.

Водолей

Светещ Ксенон

Ксенонът може да свети в ярко син цвят, който буквално засенчва всичко останало, а Водолеите също са склонни към невероятни идеи и очарование. Те са хора с особен поглед към света. Творческата им природа ги преследва през целия им живот. Търсенето на нещо ново често се превръща в тяхна цел. Да се ​​занимават с всички възможни развлечения е нормалното им състояние. Те са търсачи, които искат да променят света към по-добро. Винаги са готови за приключения. Инерцията на ксенона символизира тяхната оригиналност и независимост. Поради същата тази любов към свободата, Водолеите често са държат детински и не могат да решат много неща. Но лекомислието им е тяхна особена черта.

Риби

Пластичен Живак

Живакът е отровен, но това не означава, че Рибите са такива. Те са свързани чрез съвсем различно свойство - пластичност. Рибите са интуитивни и дълбоко емоционални. При тях чувствата често надделяват над разума и това само ги прави по-привлекателни за другите. Доста е трудно да се разбере какво наистина изпитват, защото техният вътрешен свят е широк и разнообразен. Ако обаче се съберете с тях, ви очаква невъобразима връзка, изпълнена с любов и грижа. Рибите знаят как да намерят правилния изход от трудна ситуация не само за себе си, но и за другите. Тяхната помощ и подкрепа е различна от обичайната. Емпатията, която живее в Рибите, може да ви помогне в труден момент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп