Комплексът „Пирин Голф & Kънтри клуб” стана част от голямото семейство на световния бранд – European Tour Properties

От днес единственият по рода си голф-комплекс в Югозападна България, има честа да бъде 29-ят член на асоциацията, която е гарант и емблема за качество и професионализъм на най-добрите голф дестинации в света.

Това дава възможност на членовете от клуба да играят на всички 28 игрища на European Tour Properties.

Чрез бранда European Tour Properties, „Пирин Голф & Kънтри клуб” ще има уникалната възможност да се превърне в следваща дестинация на голф турнир за професионалисти на European Tour.

„Изключително сме доволни и ентусиазирани от този успех. С нетърпение очакваме голф сезон 2019, вече като част от семейството на European Tour Properties”, заяви Йордан Каназирев, изпълнителен директор на „Пирин Голф & Кънтри Клуб”, място където се сливат маршрутите на бизнес, лукс, спорт и изкуство.

Комплексът „Пирин Голф & Kънтри клуб” се гордее със своето голф игрище от 18 дупки, създадено по дизайн на Иън Ууснам, капитан на европейският отбор в Ryder Cup през 2006 г. Второто голф игрище – Pirin Pine е с 5 дупки, заобиколено от борова гора. Голф академията е мястото, което функционира целогодишно, предлагащо възможност за едновременна тренировка на над 90 голфъри с групови и индивидуални занимания за деца и възрастни, за начинаещи и желаещи да усъвършенстват вече придобитите си умения.

Комплексът „Пирин Голф & Kънтри клуб” отвори врати през 2008 год, разположен на площ от 150 хектара. С бързи темпове се превърна в притегателен център за голфъри от цял свят и втори основен туристически център в региона, след ски-курорт Банско.

Сгушен в подножието на Пирин планина, комплексът предлага брилянтни възможности за отдих и почивка. Уникални условия за ски през зимата, голф от пролет до есен, спа-процедури и релаксиране целогодишно.

Освен почивка в пет звездният хотел „Пирин Голф Хотел & СПА” комплексът отдава под наем и продава ваканционни имоти. Управлява две голф игрища от международно ниво. Разполага с ресторанти, барове, магазини, Арт-галерия, ски-гардероб, голф академия за начинаещи и детски зони за забавления.

Ресторант „Клуб Хаус” е туптящото сърце на комплекса с капацитет от над 600 места. Предлага вкусна Европейска кухня и възможност за бизнес и лични срещи.

Спа-центърът с площ 5500 кв.м. запленява с богата колекция от масажи и процедури. Комплексът разполага с шест външни басейна, в които посетителите могат да се потопят и избягат от забързаното ежедневие.

На своите гости „Пирин Голф & Кънтри Клуб“ предлага възможност от широк набор услуги, осигуряващи допълнителни удобства и пълноценна почивка: трансфери, гледане на бебета и деца – при заявка, пране и гладене – по заявка, охраняем паркинг и 24-часова охрана, над 7 ресторанта, 5500кв. м СПА център и много други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм