Конкуренцията смъква цените на ваканциите в Гърция 

След като фирма предложи безплатен PCR тест, други компании дават отстъпки до 150 лв. Намалението е валидно само за определeни хотели

Само денонощие след като компания предложи безплатни PCR тестове на свои клиенти, които почиват в Гърция конкуренцията в туристическия сектор веднага отвърна на удара и оферира намаления за избрани хотели в южната ни съседка, така че да покрие стойността на пробите. Хотел в Керамоти може да бъде резервиран през туроператор с отстъпка от 50 евро на човек, колкото приблизително струва да се направи задължителния към момента за влизане в Гърция тест. Условието е туристите да резервират минимум 7 нощувки. Друга компания, която работи с хотели на Халкидики, предлага на закупилите едноседмична ваканция 150 евро на всяка двойна стая, които могат да се ползват на територията на хотела за допълнителни услуги като обяд или вечеря, напитки или предлагани услуги.

За разлика от офертата с включения в пакетната цена на почивката PCR тест обаче, при офертите с намаление не е ясно какво се случва с предплатената от клиентите сума, в случай, че направените до 72 часа преди ваканцията проби са положителни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм