Корнелия Нинова в Нови хан: Не промяна – смяна!

"Какво да променяш на едно гнило отвътре управление, то трябва генерално да се смени. Бойко Борисов доведе България до катастрофа. 27 млрд. лв. дълг и се готви да взима още заеми. Това е единственият премиер в историята ни, при който са се самозапалвали българи от отчаяние". Това заяви на среща с жители на Нови хан лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на партията. Тя коментира, че Борисов е политикът, при който, ако си свободен човек и имаш мнение, различно от неговото, си притискан, гонен и уволняван.

"Това е единственият лидер, който изисква от подчинените си да му целуват ръка като в мафиотска групировка. В името на властта ГЕРБ ни отне и националното достойнство, като се съюзи с партия ДОСТ - проводник на турски интереси в България. Два пъти народът му дава властта, но и два пъти му в взема предсрочно, защото разбира, че ни води към катастрофа. Българи, не де лъжете да му я давате трети път. Изберете честта, достойнството и смелостта пред послушанието и паралелната държава, на която ГЕРБ е най-яркото лице", изтъкна Корнелия Нинова. Тя допълни, че точно затова и сателитите на ГЕРБ в един глас се обявяват срещу БСП.

"Всички обвиняеми от прокуратурата от последната година са в листите им и се показват като морални ментори на народа. Делян Добрев - обвиняем за Белене, заплашва Елена Йончева с компромати; Георги Харизанов - осъден за изнудване, един от хората, съсипали Напоителни системи; Петър Москов - обвиняем за нерегламентиран внос на турски ваксини; Николай Ненчев - няколко пъти обвиняем за далавери в армията. На прав път сме щом тези хора са лицата на нашите опоненти. Ето я паралелната държава, която се уплаши, че БСП ще ги спре. И ние наистина ще го направим", каза каза в заключение Корнелия Нинова.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле