Корнелия Нинова: Не се чувствам бламирана, уважавам решението на Националния съвет на БСП

Снимка: Цветан Томчев

Уважавам решението на Националния съвет на БСП да избере само Атанас Зафиров за член на Изпълнителното бюро на партията. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти във връзка с проведения избор на нови членове на Изпълнителното бюро на БСП, след който стана ясно, че само Атанас Зафиров влиза в бюрото, а на Борислав Гуцанов не му достигна 1 глас.

„Винаги при нас е било демократично, каквото реши Националният съвет“, каза Нинова.
На въпрос дали се чувства бламирана, тя отговори: „Не. Уважавам решението на Националния съвет, преценили са колегите ,че Атанас Зафиров е добро предложение и го приемат. Борислав Гуцанов не приемат“, заяви лидерът на БСП.

Тя посочи, че изборът на нови членове на Изпълнителното бюро на партията се е наложило, тъй като Деница Златева е излязла от него, а повечето от колегите й ще станат депутати и е искала да допълни състава му. Корнелия Нинова отрече това да е някаква компенсация за тях, тъй като те не присъстват в листите за предсрочните парламентарни избори.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Рядко се чува добър коментар от университетски служител като този на вълкова.

  2. Преди няколко години името на Гуцанов беше свързано много яко с една далавера за доставка на автобуси за градския транспорт на Варна. Взети от хранилище за скрап, боядисани и платени като нови. мястото на Гуцанов не е в управителното тяло на „обновената“ БСП.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.