Корнелия Нинова: Ще провеждаме нашите заседания при хората, не затворени в зали

Над два часа лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира с лекари, адвокати, млади учени от район Илинден в София въпроси за висшето образование, съдебна власт, здравеопазването, Истанбулска конвенция, социални въпроси.

“Тръгвам из страната за още такива срещи. Ще променя стила - няма да държа речи, ще давам отговори. Вие питате- аз отговарям”, заяви тя на срещата в столичния район Илинден. По думите й преди избори политиците отиват при хората, обещават всичко, но после не ходят при тях, за да дават отговори.

"Затварят се в залите, спорят по въпроси, които нямат нищо общо с вашите проблеми. Задавайте ми и неудобните въпроси, и провокативните въпроси. Без притеснения ми кажете всичко, което ви тревожи и аз ще ви предложа решения на проблемите. А вие ще прецените. И ръководството, в лицето на Изпълнителното бюро, ще заседава от страната", каза тя пред събралите се.

"В понеделник всички заминаваме за Кърджали. Пред правенето на политика в кабинетите, предпочитаме правенето на политика заедно с вас. Днес ГЕРБ твърдят, че са единствените, които могат да управляват страната. Ние твърдим, че сме алтернатива. А всъщност, нашите самооценки нямат никакво значение. Единствената значима оценка е вашата, на народа", каза също лидерът на БСП.

Коментари

Задължително поле