"Корн" готви изненада през 2021 г.

Брайън Уелч

Новината издаде Брайън Уелч

Музикантите били най-добрите бащи в света

Китаристът на Korn Брайън Уелч, известен с псевдонима Head, заяви в скорошно интервю, че групата подготвя нещо вълнуващо за следващата година. "Аз съм с братята си в "Корн" и връщането при тях беше най-хубавото нещо в живота ми - страхотно е да се върнеш, да преминеш през възходи и падения и да продължиш да твориш. Подготвихме нещо много вълнуващо за следващата година, така че съм изключително развълнуван от това събитие.  2021-ва трябва да бъде годината на величието. Ще бъде невероятно. Просто оставете шоуто да се проведе - моля! ", сподели Брайън Уелч. 

На въпрос защо групата не стриймва, той отговори: "Е, всъщност ние го обсъдихме и предприемаме определени стъпки в тази посока. Останалите момчета имат деца. И какво да правят? Да оставят съпруги и семейни задължения? Впечатлен съм от братята си в "Корн", те не се страхуват да се занимават с училищните дела на децата си. Пътуваха заедно 25 години, излязох от групата и осем години се мотаех у дома. И те едва сега могат да си позволят да бъдат у дома и да станат велики бащи. Кой каза, че няма да направим нещо скоро или в началото на следващата година? Не знам, но ще кажа, че те са най-добрите бащи и се гордея с тях. Така че това е причината - семейството е на първо място!"

Преди това през октомври Брайън „Хед“ Уелч от Korn сподели, че ще посвети част от времето си през следващата година и на другия си музикален проект – групата Love & Death. Музикантът подписа нов звукозаписен договор с Earache Records за издаването на все още неозаглавен албум. Уелч сподели, че почти е приключил със записите и допълни, че е работил с китариста Джейсън Рауч от Breaking Benjamin.

Love & Death издадоха своя дебютен албум „Between Here and Lost“ през 2013 година. След това бандата представи сингъла „Lo Lamento“ през 2016-а, а сега Брайън Уелч ще отдели още време на страничния си проект.
Наскоро стана ясно, че официално AC/DC си връща Брайън Джонсън, Фил Ръд и Клиф Уилямс. Бандата пусна първа официална снимка на групата за 2020 година с добре познатите лица, които отново са готови за рокендрол!

Брайън Уелч напусна групата на 22 февруари 2005-а след 13 години съвместна дейност, като заяви, че е „избрал Исус Христос за свой Спасител и ще посвети музикалната си дейност на тази кауза“.

Коментари

Задължително поле