Крадец се върнал в обран преди дни дом и нападнал 71-годишния стопанин с брадвичка

Нагъл крадец се върнал в дома, който претарашил преди седмица, за да отмъсти на стопанина, че е бил разкрит, и му нанесъл няколко удара с малка брадва по главата. За това съобщиха от полицията в Разград.

Пострадалият 71-годишен собственик на имота от Цар Калоян е в болницата с травми на главата и комоцио. 28-годишният крадец отново е задържан, този път за нахлуване в чуждия дом, при което е нанесъл телесни повреди на собственика.

Първото престъпление на младия мъж е станало на 14 ноември, когато счупил стъкло на прозорец и влязъл в дома на съгражданина си. Задигнал радио, газов котлон, две брадвички и хранителни продукти на обща стойност 150 лв. На следващия ден извършителят бил задържан.

Най-изненадващо около 15 минути след полунощ в четвъртък младият мъж се върнал в дома на възрастния човек и нападнал стопанина. След като го ударил няколко пъти, се прибрал у дома. Пострадалият успял да подаде сигнал за станалото и бил откаран в болницата. Нападателят е арестуван. Взети са кръвни проби за алкохол.

Коментари

Задължително поле