„Красавицата и пекарят“ тръгва по FOX Life

Премиера за България

Натали Кели влиза в ролята на топ модел и моден гуру

История за невъзможен любовен романс между двама души от различни светове

Романтичният комедиен сериал “Красавицата и пекарят” разказва историята за невъзможен любовен романс между двама души от различни светове. Даниел Гарсия (Виктор Расук) е обикновен мъж, който работи със своите чудесни родители и братя в семейната пекарна в Маями. Ноа Хамилтън (Натали Кели) е топ модел, моден гуру и една от най-известните жени в света. Когато двамата се събират заедно по чиста случайност, тяхната неочаквана любовна история вкарва Даниел и семейството му под светлината на прожекторите, обещавайки да преобрази изцяло живота им.

Премиерният за България сериал тръгва от 12 октомври по FOX Life. В главните роли ще видим Виктор Расук, Натали Кели и Карлос Гомез.

Натали Кели успява да привлече всички погледи към себе си с естествено излъчване, красива усмивка и чаровни трапчинки. Екзотичната красавица със смесена кръв е родена на 3 март 1985 година в Лима, Перу. Майка є е перуанка, а баща є е аржентинец. От двегодишна възраст живее в Сидни, Австралия. Най-известна е с ролите си във филма “Бързи и яростни: Токио дрифт” и сериала “Скрити доказателства”. През 2010 г. се снима в клипа към песента “Just the Way You Are” на Бруно Марс. Снима се и в последния сезон на сериала “Дневниците на вампира”.

От 16-годишна се занимава с танци. Явява се на конкурса “Мис Латинска Америка”, където печели първо място и получава първия си хонорар от 1000 долара. В младежките си години се среща с Джонатан Хартлен Матюс, след което има дълга връзка с музиканта Далас Остин, но влюбените така и не създават семейство. По време на снимките на сериала “Дневниците на вампира” моделката започна връзка с Зак Рохриг, която продължи почти година. Малко след раздялата Натали се запозна с бъдещия си съпруг Джорди Бъроуз. Влюбените се венчаха през 2018 г. в Сидни.

Коментари

Задължително поле