Красимир Каракачанов: Синята каска си изигра ролята, сега трябва да търсим друго средство

Неслучайно Красимир Каракачанов се появи със синя каска на коалиционния съвет, който трябваше да изглади отношенията между партньорите във властта.

Синята каска си изигра своята роля на онзи етап, сега трябва да търсим друго средство. Това каза пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в отговор на въпрос дали остава още в ролята на синя каска и ще вземе ли страна в конфликта в групата на „Обединените патриоти“, цитира "Канал 3".

На 18 октомври отбелязваме празника на военния парашутист от Българската армия. Във военния ритуал в знак на преклонение към военните парашутисти, отдали живота си за свободата на Отечеството, пред паметната плоча на загиналите парашутисти на площад „Народно събрание“ участва и министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

В отговор на въпрос за това какво мисли за раздорите в коалицията, Каракачанов каза, че днес е хубав ден – денят на българския военен парашутист. „И когато отбелязваме един хубав военен празник не ми се говори за политически въпроси. Както знаете, казвал съм го много пъти в ефира на всички телевизии, не коментирам когато мои партньори имат проблеми, не е моя работа, не коментирам“, заяви той.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика