Крис Браун засечен в дома на Адел в Лондон 

Певецът посетил колежката си тайно

Рапърът имаше забрана да влиза в Англия

31-годишният певец Крис Браун бил забелязан в Западен Лондон миналата седмица. И ако се вярва на папараци, той бил засечен там неслучайно. Както пишат западните медии, музикантът посетил 32-годишната си колежка Адел. Рапърът бил забелязан да влиза в дома на певицата към полунощ и както съобщава “The Sun”, си тръгнал след 2 часа.

По всичко изглежда, че той е искал да посети колежката си тайно. Рапърът пристигнал с голяма бронирана кола в компанията на здрави мускулести момчета, казват източници пред изданието.

Все още обаче не може да се говори за някаква романтична връзка между Браун и Адел, пише “The Sun”. Предполага се, че певецът дошъл в Лондон, за да види 10-месечната си дъщеря Аеко от бившата му приятелка Амика Харис. Нещо повече, папараци го видели и в компанията на новата му предполагаема любовница Джина Хюн.

Браун бе в столицата на Великобритания за първи път, след като през 2009 г. му беше забранено да влиза в Обединеното кралство, след като се призна за виновен за побой над бившата си приятелка - певицата Риана. През 2010 г. му е отказана виза, а пет години по-късно забраната за влизане в страната е отменена.
Сега, по повод визитата му в къщата на Адел, която преди година и половина обяви развода със съпруга си Саймън Конеки, се напомня, че буквално преди дни английските медии писаха, че Адел излиза с бившия на Наоми Кембъл - рапъра Skepta, а сега й приписват връзка с Крис Браун. Затова се предполага, че посещението на Браун в къщата й, най-вероятно е било приятелско.

Въпреки това феновете на певицата бяха изключително разочаровани от тази новина. Според тях британската звезда дори не трябва да общува с мъже, които вдигат ръка срещу жените, камо ли да се сприятелява с тях. “Разочарован съм от Адел, тъй като си мислех, че е умна жена”, не крие разочарованието си един от феновете на певицата.

Нека напомним, че през 2013 г., по време раздаването на престижните музикални награди “Грами”, Адел вдигна скандал на Крис пред публиката. Причина за яростта на британката беше неуважителното отношение на Браун към певеца Франк Оушън, който грабна под носа му наградата за най-добър модерен албум.
Докато Оушън се качваше на сцената да си вземе статуетката, цялата публика стана на крака, с изключение на Крис Браун. Това не се хареса на Адел, която побърза да му се накара и да го притесни. Все пак по-късно вечерта двамата оправиха отношенията си, а Крис и тогавашното му гадже Риана се насочиха към нощен клуб, за да купонясват. Там двамата бяха щракнати да пушат от една цигара, която наподобяваше на марихуана.

Коментари

Задължително поле