Крис Дженър говори за интимния си живот 

64-годишната Крис Дженър с гаджето си, 39-годишния Кори Гембъл.

На 64 риалити звездата люби 39-годишен

Винаги готова за секс

Главата никога не ме боли, хвали се известната дама

64-годишната Крис Дженър говори открито за сексуалния си живот с гаджето си, 39-годишния Кори Гембъл. В нов епизод на реалити-шоуто “Keeping Up with the Kardashians” телевизионната звезда призна, че винаги е готова за интимност с младия джентълмен.

“Не знам какво се случва, но понякога си мисля, че нещо наистина не е наред с мен, защото винаги съм в настроение, винаги готова за секс”, признава дамата.

“Главата ми никога не ме боли - допълва Дженер в разговор с най-добрата си приятелка Фей Резник. “Явно Кори е най-щастливият човек в света!” - отговоря й Фей. “Ти си единственият човек, с когото винаги мога да говоря за всичко, Фей! Знам, че ти няма да ме съдиш”, добавя майката на Ким Кардашиян.

Кори е живото въплъщение на песента на Лутер Вандрос “Силата на любовта” и никога няма да влезе в любовни отношения с някой, който е по-възрастен от нея, твърдят приятелите й.

“Преди това ми се струваше, че като остарееш, спираш да мислиш за секс - казва майката на шест деца Крис Дженър. - Сексът на моята възраст е прекрасно нещо и моите момичета не осъзнават, че наистина имам такъв късмет с тези чувства.” 

Първият път, когато Крис се омъжва, е през 1978 г. за адвоката Робърт Кардашиян, от когото има 4 деца - Кортни, Ким, Клои и Роб. Двамата се развеждат през 1991 г., след което Крис се омъжва за втори път за олимпийския шампион Брус Дженър. От този съюз се появяват Кендал и Кайли. Бракът им се разпада през 2015 г., а Брус направи транссексуален преход и стана Кейтлин Дженър. Година по-късно Крис започва да се среща с с 25 години по-младия от нея Кори Гембъл, продуцент на Джъстин Бийбър.

Крис е майка на Кортни, Кимбърли, Клои, Робърт, Кендал и Кайли Дженър - подреждаме ги по възраст, не по състояние. Има десет внучета, но зетьовете є не можем да преброим с точност, защото дъщерите й често се влюбват и разлюбват.

През последното десетилетие/десетилетие и половина Крис Дженър издигна семейството си в невъобразими височини на ентъртейнмънт индустрията. Предприемчивото є отношение и бизнес нюх са двигателната сила зад успеха на империя Кардашян, но чудесата в действителност се случват благодарение на майчините всеотдайност и грижа, които Дженър полага ежедневно.

Ето няколко нейни перфектните цитата:

“В живота научих много, дори само наблюдавайки и слушайки как работят хората около мен.”

“Мога да опиша днешната вечер с една дума... водка.”

“Много хора имат чудесни идеи, мечти и какво ли още не, но ако не си готов да работиш наистина здраво за това, което искаш, то никога няма да се случи.”

“Притежавам достатъчно. Притежавам толкова много любов. Това е летвата, която поставям най-високо. Гордея се, че животът ми е толкова изпълнен с любов.”

Коментари

Задължително поле