Купуваме почивки с отстъпки в София

От 13 до 16 февруари в столицата ще се проведе изложението "Ваканция и спа"

Награди от томбола и оферти за море и екзотични дестинации очакват посетителите

Ваканции с намаление до 30 на сто от редовната цена ще могат традиционно да си закупят посетителите на най-голямото родно туристическо изложение "Ваканция и спа".

Панаирът започва в столицата на 13 февруари и ще продължи четири дни. През първите два обаче входът е само за посетители, докато през уикенда крайните клиенти могат да се включат в лова на изгодни ваканции. Предложенията са както за море у нас и при съседите, така и за екзотични преживявания в далечни дестинации. Освен от големите отстъпки по време на изложението посетителите ще могат и да опитат късмета си в игри и томболи с атрактивни награди.

Общо 380 компании и общини ще представят възможности за отдих. Сред новите изложители са участници от Кенея, Франция и Босна и Херцеговина, обясниха организаторите.

По време на съпътстващата дискусионна професионална програма акцентът ще е върху ролята на новите технологии в развитието на туризма. Мястото на България на световната туристическа карта ще се обсъжда по време на седмата годишна среща на Националния борд по туризъм, която ще се проведе по време на туристическата борса.

Очаква се в националната дискусия да вземат участие министъра на туризма Николина Ангелкова, министъра на икономиката Емил Караниколов, министър на труда и социалната политика Деница Сачева, кмета на Столична община Йорданка Фандъкова, депутати и експерти.

"Труд" е медиен партньор на събитието. В навечерието на изложението пък Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще връчи годишните си награди на отличниците в сектора, отново с медийната подкрепа на "Труд".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес