Къванч Татлъту - Разбивач на сърца

Турският актьор Къванч Татлъту има големи планове за бъдещето си. Неотдавна той сподели пред медии, че ще се снима в сериал на дигитална платформа, в игрален филм и ще играе в театъра. Но както казва Робърт Бърнс: “И най-добре скроените мечти на мишките и хората остават често неосъществени...”. Съмнение за зараза с COVID-19 прати миналата седмица Къванч в болница на спешни изследвания. За щастие пробите му излязоха отрицателни. Но междувременно коронавирусът замрази работата и на процъфтяващата турска киноиндустрия. Кога ще видим любимеца на женските сърца в нови роли - времето ще покаже, а дотогава публиката тръпне в очакване.

Световноизвестният актьор и съпругата му Башак Дизер в момента са принудени да останат под карантина у дома заради епидемията от коронавирус. Звездното семейство се е усамотило в горската си къща в Кемербургаз. Къванч също преживя страха, че и самият той се е заразил. Според вестник “Хюриет” в началото на миналата седмица Къванч се почувствал зле и отишъл в болница, където взели решение за хоспитализацията му.

Вестта разстрои много феновете на Tатлъту и те му изпратиха в социалните мрежи пожелания за бързо възстановяване. Междувременно бе съобщено, че тестовете на актьора за коронавирус са отрицателни, което предизвика всеобща радост. Но Къванч наистина е болен - пипнал е обикновена пневмония, която не е по-безопасна от коронавируса.

Ето какво написа самият актьор в мрежата: “Отидох в болницата като се оплаках от висока температура и кашлица, в резултат на проверката откриха малка пневмония. В момента правя терапия. Слава богу, коронавирусният тест беше отрицателен. Погрижете се за себе си, аз се моля за вас”.

Съпругата на Къванч сподели публикация, която привлече общото внимание към ситуацията. “Бяхме много щастливи от новината, че тестовете на мъжа ми са отрицателни и дори щастливи, че се е отървал само с обикновена пневмония. Въпреки това сме много натъжени от новината за 63 смъртни случая и 2148 нови инфекции. Бързо възстановяване за всички и благословен спомен за починалите”, написа Башак.

Преди да се ожени една от големи любови на актьора е победителката в конкурса “Мис Свят 2002”, актрисата Азра Акин, с която изживява четиригодишен роман. Следва кратка връзка с Мелтам Камбул, която е с 14 години по-голяма от него, а след това с дъщерята на известния милионер Идил Фират. Този роман се оказва мимолетен. В резултат Къванч се връща към предишната си връзка с Мелтам Камбул.

В своите интервюта вече известният актьор казва, че обича живота и хората, опитва се да уважава и разбира всички. Той намира щастието в прости неща, във всичко около него. Парите за Kъванч не са основното. Най-важното за него е семейството му. Той обича своята страна и дома си.

Къванч Татлъту е роден е в град Адана в многодетно семейство. Като младеж печели два престижни конкурса за модели - турски и световен. Taтлъту работи и едновременно учи в Истанбулския университет в отдела по дизайн, занимава се и с курсове по актьорско майсторство. Междувременно се изявява по модните подиуми на Франция, но турски режисьори забелязват таланта му и той се връща в родината, за да дебютира в главната роля на Мехмет в сериала “Перла”. Двугодишната поредица завладява публиката на много страни и идват други оферти за главни роли, сред които и в “Забраненият плод”.

Както е известно, през 2016 г. Татлъту се ожени за стилистката Башак Дизер. Наскоро актьорът бе заподозрян в изневяра и тази новина взриви всички турски медии. В допълнение към успешните роли в телевизионни предавания и игрални филми, Kъванч често участва в реклами, а през последните няколко години е лице на Mavi Jeans.

Сега журналистите твърдят, че през 2013 г. Къванч имал връзка със своята рекламна партньорка на Mavi Jeans, известния модел на Victoria's Secret, Сара Сампайо. След като приключили работата по рекламата, Къванч и Сара се срещали дълго време, след което красавицата пленила сърцето на милиардера Оливър Рипли. През 2016-а обаче възобновила тайната си връзка с Къванч. Нито актьорът, нито съпругата му Башак Дизер са коментирали ситуацията. Сара Сампайо също мълчи.

 

Разминава се с баскетбола

Момчето с красив европейски вид се влюбва в баскетбола докато е в гимназията в Адана. По-късно семейството се премества в Истанбул и Къванч става член на местен баскетболен клуб. Контузия на крака обаче променя коренно мечтите на младия човек и той пробива бързо в киното с пословичните си целеустременост и талант. На снимачната площадка Къванч прави всичко с душата си, изключително внимателно се отнася към всяка своя роля. Признанията не закъсняват - 2009 година му носи титлата “Най-добър актьор” и наградата “Златна пеперуда” в родината.

 

За него

Изключително талантлив

Много хора смятаха, че отношенията ни с Къванч Татлъту са много повече от приятелски. Аз обаче никога не съм имала любовен роман с колега, с който съм се снимала заедно в сериал или филм. С Къванч наистина сме много добри приятели и за мен той е преди всичко един изключително добър актьор.

Берен Саат, актриса

 

Наистина е много красив

Тъй като Къванч Татлъту е толкова добър актьор, не е учудващо, че стана световно известен. Той постигна успех не само заради красивия си външния му вид, но и с огромен талант.

Небахат Чехле, актриса

 

Добър и скромен човек

Татлъту е един от тези, които наистина харесвам, той е много силна личност. Не случайно много млади колеги се опитват да му подражават, без да са наясно колко добър и скромен човек е Къванч.

Тамер Левент, актьор

 

Чувствам го като брат

Той е не само красив, но и много добър. Изведе турското кино на следващото високо ниво. Къванч е добър човек, научих много от него по време на снимките на “Забраненият плод”. Казах му, че го чувствам като мой по-голям брат.

Хазал Кая, актриса

Коментари

Задължително поле