Къванч Татлъту трупа милиони

Сайтът celebsrevealed.com публикува резултатите от свое проучване, оценяващо кой е по-богат сред турските звезди. Да видим! Кой е най-богатият актьор в Турция? Къванч Татлъту оглавява списъка със състояние от 15 милиона долара, което е приблизително 270 милиона турски лири. Той е най-богатият актьор в Турция, според уебсайта, който изчислява средната стойност въз основа на проектите, в които са участвали актьорите, техните рекламни сделки и дял от чуждестранните продажби на сериалите, в които участват. 

Мерием Узерли и Джан Яман са втори с по 10 милиона долара. Актьорите получават доходи от чуждестранни проекти и реклама. Според класацията Мерием Узерли е най-високо платената жена-звезда в Турция. Следва я Ханде Ерчел, която напоследък си сътрудничи с много брандове в областта на рекламата и сега ще участва в сериал за дигитална платформа.

Предполагаемото състояние на Ханде е около 8 милиона долара. Серенай Саръкая следва Ханде Ерчел с 6 милиона долара. Веднага след Саръкая е Демет Йоздемир със състояние от 5 милиона долара.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица