Къде ще е най-дългият и изгоден Черен петък?

До 70% намаления и през уикенда очакват шопинг маниаците в Sofia Ring Mall

Истински рай за шопинг маниаците, които обичат да пазаруват много и изгодно, ще е Черният петък в Sofia Ring Mall. Там ви очакват до 70% намаления на много топ брандове, и то не само в петъка, а и през последващия го уикенд!

Black Friday в любимия на столичани мол в полите на Витоша ще сюрпризира посетителите със сензационни намаления на най-разнообразни стоки. Елитна дамска мода ще се предлага с минус 70%. Джентълмените  могат да намерят любими свои марки на половин цена. Красиви и качествени детски дрешки и играчки също могат да се намерят с 50 % намаление. Прекрасни и практични стоки за дома и техника също ще са на изключително атрактивни цени. Дори супермаркетът в Sofia Ring Mall ще се включи в Черния петък!

Огромният паркинг в дизайнерския мол, множеството места за забавления на малки и големи, и огромният избор на заведения за релакс след шопинга ще направят пазаруването ви в Sofia Ring Mall спокойно и безпроблемно както никъде другаде.

Големите намаления по време на Черния петък и тяхното продължение в събота и неделя затвърждават мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл