Кървава престрелка преобръща събитията в „Клетката“

Снимка: NOVA

Кървава престрелка променя хода на събитията в следващия епизод на хитовата криминална драма „Клетката“ – този петък, от 21:00 ч. по NOVA.

Докато минутите на Ина (Гергана Данданова) на свобода изтичат, тя бърза да стигне навреме обратно в затвора. Тя напълно осъзнава, че Димитър Пелев (Асен Блатечки) е заложил кариерата си, за да й осигури официално разрешително за двойна смяна на външен работен обект. След като успява да спаси дъщеря си, Ина за нищо не света не би го предала. Малко преди да прекрачи прага на затвора обаче среща човека, разрушил живота й - Валери Гендов (Явор Ралинов). 

Междувременно Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) е готов на всичко, за да защити семейството си. След опасната акция в Косово, където успя да измъкне милионите буквално под носа на Валери, сега той има още по-важна задача. Тото трябва да доведе плана до финалната точка, връщайки парите на първоначалния им собственик – Антон Миланов-Архонта (Боян Младенов). Така смята да осигури безопасността на близките си, заплашвани от безскрупулния бизнесмен.

Неочакван обрат предстои и в затвора, където главният надзирател Кирил Горанов (Веселин Петров) се радва на неприятностите, задаващи се за социалния инспектор Пелев. Целта му да го отстрани веднъж завинаги изглежда все по-възможна. Последиците от обявяването на Ина за национално издирване стават сериозни. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали