Къци Вапцаров – най-шокиращото разкритие в „Маскираният певец“ до момента

Участието на шоумена Къци Вапцаров в новото за България предаване „Маскираният певец“ по Нова телевизия се оказа най-голямата изненада до този момент.

Разкриването му под образа на Шапката бе кулминацията на последния концерт на живо в шоуто в събота, а нито един от специално избрания панел от експерти, в лицето на Мария Илиева, Герасим Георгиев – Геро, Гала и Ники Кънчев, не успя да познае.

Предположенията на детективите бяха актьорите Станимир Гъмов и Ники Станоев и футболистът Стойко Сакалиев. Единствено половинката до водещата на „На кафе“ и участник в риалити предаването „Вип Брадър“ Стефан правилно разгада уликите зад образа на Маската и заложи на Къци Вапцаров.

В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско. „Лъжех много в шоуто. Дори като видях китарата се сетих, че на репетицията си я хванах нормално, но когато пеех песента на Ед Шийрън на сцената я обърнах наобратно. И от панела веднага почнаха да обсъждат защо е с обратна постановка, дали това е Дони. Кой свири така? Много е приятно да се забавляваш и да ги лъжеш по този начин”, призна Къци Вапцаров в интервю за „Здравей, България“ след края на участието си.

„Във Фейсбук също някакви приятели ми пишеха, че съм аз, но аз твърдях, че съм в Гърция. Децата ми са интернет поколение – аз излизам, прибирам се, никой не ме пита къде отивам. Те бяха лесни. На съпругата ми казвах, че нещо по работа репетирам, но без подробности. Бях си направил едно ъгълче в къщата с микрофон и твърдях, че си правя програма за пиано барове. Пеех си тихичко и на слушалки, така че никой не ме чуваше. Аз не бях пял от „Като две капки вода“, Дони ми се обади и ми каза да подготвя някакви леки песнички. Но като чух там певиците как пеят, те са страшни и аз почнах да готвя по-сложни парчета. Даже някои не можех да си представя, че мога да ги изпея. Никой не ти се бърка за избора на музиката, лично предизвикателство е”, разказа известният актьор и шоумен.

„Може би последната песен на Queen - Somebody to love, част от която изпях на финала на предаването, беше най-голямото предизвикателство за мен. Бях я подготвил с много старание, това е много трудна песен. Уликите явно бяха объркващи за журито. Бях 12 години вегетарианец, но се изморих и сега ям месо. Ако сега ме вкарат в „Биг Брадър“, могат да ме мъчат с картофи и ориз. Но понеже хората доста познават гласа ми, очаквах бързо да отпадна. И доста се мъчех да пея в друг регистър, където не ми е удобно”, заяви Къци Вапцаров.

По време на последния концерт на живо стана ясно и че един от отпадналите вече участници в шоуто ще се завърне на сцената, скрит зад нова, специално изработена маска. Разкритите знаменитости до момента освен Къци са: Бухалът - Валентин Михов, Лъвът – Албена Михова, Пеперудата – Прея, Шотландецът – Юлиян Константинов, Бикът – Филип Аврамов, Звездата – Енчо Данаилов, Рицарят – Димо Алексиев, Коконата – Джулиана Гани, Паунът – Иван Звездев.

Коментари

Задължително поле