"Левски" стартира без трима основни играчи, двама тренират индивидуално (СНИМКИ)

Капитанът на „Левски“ Живко Миланов и Станислав Иванов започнаха подготовка със „сините“ на облекчен режим. Двамата не се включиха към основната група, а направиха няколко обиколки на едно от помощните игрища на базата на „Герена“, след което влязоха във фитнеса. Бранителят има лек здравословен проблем, но се очаква до дни да поднови тренировки. Иванов, получил награда за най-прогресиращ млад футболист за 2019 година, се възстановява от операция. Талантът на „сините“ бе опериран през декември от херния.

Първата тренировка на „Левски“ пропуснаха още трима играчи – Паулиньо, Франко Мазурек и Холмар Ейолфсон. Бразилецът и аржентинецът са получили разрешение от Петър Хубчев и ще се присъединят днес към тима, а исландецът е на лагер с националния тим на своята родина. Общо 22 футболисти излязоха на заниманието в четвъртък – 17 тренираха на пълни обороти, а тримата вратари се подготвяха с техния треньор Армен Амбарцумян.

На заниманието играчите на „Левски“ бяха подкрепени от близо 150 привърженици. Те изненадаха своите любимци със „синя“ торта с надпис „Шампиони“.

Коментари

Задължително поле