Лили Джеймс в афера с женения Доминик Уест

Лили Джеймс и Доминик Уест

Изтекоха романтични снимки на двамата

Предполагаемата връзка може е пиар акция

От две седмици пресата обсъжда нов любовен триъгълник, в който са замесени 50-годишният актьор Доминик Уест, 49-годишната му съпруга Катрин Фицджералд и 31-годишната Лили Джеймс.

Слуховете започнаха, след като в мрежата бяха публикувани снимки от романтично пътуване на Доминик и Лили до Рим, на които те са като влюбена двойка и се целуват. Подробности за това бяха раздухани тези дни. В интервю за “Us Weekly”, запознати с историята, разказват как Лили реагирала на неочакваната поява в мрежата на нейните снимки с женения Уест. Актрисата била ужасена от тях не по-малко от самата Катрин. Тези фотоси влошиха не само личните, но и работните отношения на Лили с Доминик, казва анонимен източник.
Да напомним, че няколко дни след появата на тези снимки, беше публикувана втората партида подобни фотоси, направени на летището в самото начало на пътуването на прелюбодейците. Заедно с това някои очевидци споделиха своите наблюдения върху двойката и казаха, че след като напуснали самолета, те веднага свалили защитните си маски и започнали да се целуват и прегръщат.

Доминик Уест и съпругата му Катрин Фицджералд действат като единен фронт в тази ситуация. В деня след появата на снимките двамата неочаквано направиха изявление пред репортери. Те казаха, че все още са заедно и се целунаха пред фотообективите. По-късно запознати казаха, че всъщност Катрин е извън себе си от гняв и пред близки споделила, че е направила тази стъпка, за да запази достойнството си.

Лили все още не е дала коментар по въпроса. За да не привлича твърде много внимание към себе си, момичето дори отказа да участва в няколко предавания като част от промоцията на новия си филм “Ребека”. В неотдавнашен разговор с британския “Harper's Bazar” тя заяви, че няма да обсъжда личния си живот. Нека напомним, че малко преди появата в мрежата на снимките ѝ с Уест, Лили Джеймс се раздели с 37-годишното гадже Мат Смит.

Иначе семейният живот на Доминик Уест е идилия: той е женен от 10 години за англо-ирландска аристократка Катрин Фицджералд и имат четири деца с нея (актьорът има и дъщеря от предишна връзка).

Сега се очаква Доминик Уест да влезе в ролята на принц Чарлз в следващия сезон на популярния сериал за английското кралско семейство “The Crown”. Поне така твърди британският таблоид “The Sun”, според който звездата от филмите “Аферата” и “Наркомрежа” ще “наследи” ролята на Джош О'Конър от четвърти сезон.

Новината идва на фона на “скандала” за предполагаемата връзка на Доменик с Лили Джеймс, с която снимаха “The Pursuit Of Love” в Рим. Така че цялата тази шумотевица, може да се окаже поредна умела пиар игра...

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес