Лили Иванова обяви нови дати за турнето си

„Очакваме с нетърпение срещата си с всички вас“, казаха от екипа на Лили Иванова.

Примата с девет концерта от септември до декември 2021 г.

В София шоу ще има на 14, 15 и 16 декември

Отменят концертите в няколко града

Лили Иванова обяви нови дати за националното си турне за 2021 година. Примата ще направи девет големи концерта през есента и зимата. Първият е на 3 септември в Летен театър Варна, а финалът на турнето ще е в София в три последователни вечери – 14,15 и 16 декември в Зала 1 на НДК. 

„С оглед на продължаващите противоепидемични мерки в страната и света, касаещи и организирането и провеждането на културни събития, Турне 2021 се отлага за периода септември - декември 2021 г.“, съобщиха от екипа на звездата. От там добавиха, че се налага отмяна на концертите в следните градове: Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик. 

С нови дати са концертите в Пловдив (Античен театър, 14 септември), Бургас (Зала Младост, 25 октомври), Велико Търново (ДКС, 9 ноември), Шумен (Арена Шумен, 11 ноември) и Русе (ОЗК Арена Русе, 13 ноември).

Турнето на Лили Иванова първоначално трябваше да е между април и ноември 2020 г., но не се състоя заради пандемията от коронавирус и противоепидемичните мерки. Бяха обявени нови дати за пролетта тази година, но заради все още действащите ограничения от екипа й отново сменят датите. Подробна информация за презаверка на вече купените билети може да откриете в профилите на Лили Иванова в социалните мрежи.

Коментари

Задължително поле