Лиляна Павлова в Исперих: Уж асфалтът не се ядеше, но българските региони имат нужда от много асфалт, за да дойдат инвеститорите

„За мен всеки регион е важен - независимо дали е малък или голям. Всеки човек е важен - независимо откъде е и от кой етнос е.” Това каза кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова на среща с жители на Исперих. На срещата присъстваха народният представител Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ и кмет на Разград д-р Валентин Василев, както и общинският ръководител на ГЕРБ-Исперих Виолета Тодорова.

Лиляна Павлова сподели, че от години не е министър на регионалното развитие и благоустройството, но милее за районите ни и иска те да стават все по-добри места за живеене. „Колкото и нашите опоненти да твърдят, че „асфалт не се яде”, пътувайки насам в региона все повече се убеждавам, че той се нуждае от много асфалт и добри пътища”, допълни тя.

„По хубавите пътища идва бизнесът, идват инвестициите. Уверена съм, че трябва да продължат инвестициите в пътна инфраструктура, канализация, площади и детски площадки ”, заяви тя пред жителите на Исперих.

„Много често си говорим за Европа и искам да ви уверя, че тя не е нещо далечно. Исперих е Европа. Не е лесно да се изравнят доходите ни с европейските, защото започнахме от различни нива. Преди 20 години в България започнахме с пенсии от 3 долара, с фалирали банки и дружества. Всички искаме по-добри доходи и пенсии и работим за това, но става бавно“ допълни Павлова.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика