Лиляна Павлова в Разград: За разлика от БСП – ние винаги сме близко до хората и знаем проблемите им

За разлика от БСП – ние винаги сме близко до хората и знаем проблемите им. Другото, което ни отличава от тях - е че не даваме напразни обещания на хората, а поемаме реално изпълними ангажименти. Това сподели кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова на среща с жители на Разград, на която присъстваха и Десислава Атанасова – народен представител, както и областният координатор на ГЕРБ – Разград и кмет на града д-р Валентин Василев.

„Въпреки фалшивите новини и компроматната война срещу ГЕРБ, в партията се стремим да сме толерантни и да водим позитивна кампания. С компроматите си БСП се опитват да дискредитират правителството, но не осъзнават, че в същото време вредят на имиджа на страна ни“, отбеляза Павлова.

„Първата ни задача в новия Европарламент е да намерим обща позиция по отношение на това какъв ще бъде новият бюджет на ЕС. Ние сме си поставили за цел увеличение на бюджета за страната ни в областта на регионалната политика. Сега най-много средства се насочват към големите общини, като целта ни е да достигат повече до малките населени места”, поясни Лиляна Павлова. По рано днес тя разговаря с жители на квартал „Орел” в Разград, където все още тече паркоустрояването на зелените площи. Павлова посети и болницата в Разград, където поздрави медицинските сестри по повод международния им празник – 12 май.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика