Лиъм Нийсън е влюбен в Памела Андерсън

Лиъм Нийсън планира да се оттегли от екшън филмите към края на 2025 г.

Нов роман в Холивуд

Актьорът е вдовец от 15 години

„Спасителката на плажа“ се разведе с младия си бодигард

Холивуд не спи, нови двойки се появяват и се разделят, но от 15 години един от любимите актьори – Лиъм Нийсън – живее в горда самота, откакто съпругата му почина след травма на главата, получена на ски. Наташа Ричардсън изпада в кома и лекарите констатират мозъчна смърт. Така се стига до решението да бъде изключена от животоподдържащия я апарат. Актрисата умира на 18 март 2009 г. Оттогава съпругът й внимателно пази нейната памет и не се впуска в нови отношения, с изключение на кратка връзка с пиар специалистката Фрея Сейнт Джонстън, приключила мирно и тихо.

Неотдавна 72-годишният актьор каза, че е „лудо влюбен“ в колежката си от римейка на филма „Голият пищов“. Става дума за 57-годишната Памела Андерсън. Те прекараха няколко месеца заедно на снимачната площадка и сега, когато говори за съвместната им работа, той не сдържа емоциите си.

„Що се отнася до Памела, първо, аз съм лудо влюбен в нея. Тя е просто невероятна за работа - каза Нийсън пред списание People. - Не мога да не й направя комплимент, ще бъда честен с вас.“

Актьорът е впечатлен не само от нейната красота и професионализъм, но и от факта, че тя няма „голямо его” въпреки славата си. „Тя просто идва, за да свърши работата. Тя е забавна и с нея се работи много лесно“, обяснява Нийсън.

Андерсън от своя страна също смята Лиъм за „перфектен джентълмен“ и „скромен човек“. Звездата от „Спасители на плажа“ отбелязва, че Нийсън искрено се грижил за нея на снимачната площадка и я завивал с палтото си, когато й било студено.

Мнозина приеха толкова топлите чувства към Андерсън като добър знак. Възможно е на снимачната площадка между актьорите да е възникнало нещо повече от просто добри колегиални отношения, въпреки че в интервюто за People актьорът казва, че е приключил със срещите с жени и че е „преминал през всичко това“.

Памела Андерсън също е свободна след няколко брака. Връзката й с личния й бодигард Дан Хейхърст, който беше с 13 години по-млад от звездата, не оцеля след пандемията. През 2021 г. Памела се омъжи за него и беше невероятно щастлива. До такава степен, че говореше сладко пред пресата: „Сега съм точно там, където трябва да бъда - в прегръдките на мъж, който наистина ме обича“. И 13 месеца по-късно актрисата подаде молба за развод. В мемоарите си тя признава, че е била истински влюбена само веднъж, в рок музиканта Томи Лий. От него актрисата има двама синове - Брандън и Дилън.

Снимки:
0120-1 Лиъм Нийсън планира да се оттегли от екшън филмите към края на 2025 г.
0120-2 Памела Андерсън е свободна след поредния си брак. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица