Лондонската аристокрация подлуди света

Поредицата „Бриджъртън“ има все повече фенове. Животът на лондонската аристокрация през 19 век не само завладя почитателите на сериала, но и света на модата, защото акцентира върху елегантността и женствеността. Сюжетът се развива в епохата на Регентството в Англия. Това е време на наложени социални правила, преплетени с любовни страсти, украсени с пайети, коприна и пера. Гръбнакът на сюжета на трети сезон са любовните преплитания на Колин Бриджъртън и Пенелопе Федърингтън, но и нейното алтер его – лейди Уисълдаун.

Корсети, ръкавици, коприна, кристали, пера - въпреки че сериалът не се придържа напълно към модата от периода на Регентството, неговият дизайн рязко набира популярност. Самите актриси следват тази тенденция на червения килим, а феновете са очаровани колко много са готови да направят в името на сериала.

Новият сезон донесе няколко нови лица, но и една промяна в актьорския състав. Ролята на Франческа Бриджъртън бе поета от английската актриса Хана Дод и заедно с Виктор Али загатнаха за любовната история, която ни очаква в предстоящия 4-ти сезон. Въпреки че сериалът е базиран на едноименните романи, сюжетът е променен до известна степен, добавени са нови герои, което предизвиква недоволство сред феновете, но също така оставя място за изненади и нови обрати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали