Лорина Камбурова разкри защо се е влюбила в гаджето си

Лорина Камбурова, която зрителите гледат всеки делничен ден в сериала „Скъпи наследници“, не крие, че е лудо влюбена в половинката си Георги. И макар че той живее в Америка, а тя тук, двамата са доволни от свободата, която им дава връзката им от разстояние и въпреки хилядите километри, те намират начин как да я направят пълноценна.

В интервю Лорина разкри, че Жоро е финансист и DJ, който въпреки че живее в САЩ, почти всеки месец се изявява зад пулта и у нас. Запознали се именно на негово парти, където актрисата танцувала в продължение на 5 часа. Влюбила се първо в музиката му, а след това и в самия него.

В Георги Лорина най-много харесва това, че е открит, като един типичен скорпион, и най-вее, че не крие емоциите си. Актрисата признава, че понякога не усеща до себе си да има гадже, а по-скоро приятел, дори брат в негово лице.

Връзката от разстояние не им пречи. За да я поддържат те са се разбрали винаги да бъдат искрени един с друг и да не премълчават нищо с идеята, че взаимно ще се наранят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица