"Лудогорец" предпазлив на трансферния пазар (ИНФОГРАФИКА)

"Лудогорец" ще бъде крайно предпазлив по време на зимния трансферен прозорец. През лятото отборът похарчи милиони в евро за Антон Недялков, Жуниор Брандао, Мей Малангу и Драгош Григоре. От карето само българският бранител играе редовно. Брандао играе основно за дубъла, Малангу - се лута между първия и втория тим, а Григоре е с контузия и няма минута в официален мач. Стигна се до там, че бившият треньор на румънеца Йоан Сробиш го посъветва да спре с футбола, защото "няма да играе футбол на високо ниво". Последният трансферен прозорец коства и поста спортен директор на Методи Томанов в "Лудогорец".

„По селекцията се работи, но през зимата е изключително трудно да се вземат класни футболисти и затова няма да привличаме на всяка цена – разкри Антони Здравков, треньор на „Лудогорец“. - Ако получим многомилионна оферта, съвсем нормално ще се разсъждава дали да бъде продаден. На този етап няма нищо конкретно.“

В четвъртък тимът от Разград излиза в последен мач в Европа за сезона. „Орлите“ приемат „Цюрих“, а след него българският първенец ще се съсредоточи върху Първа лига и Купата на България.

"Лудогорец" предпазлив на трансферния пазар

„Настройката е да бъдем на високо ниво и да сме подготвени най-вече емоционално и мотивиращо, тъй като е последен мач – добави Сухия. - Амбициите ни са да изиграем добър двубой и да спечелим. Определено ще излезем за честта си, защото има за какво да се съжалява. Пропуснахме възможности във всички мачове. Отборът не се представи добре като точков актив, но не игра лошо и липсата на късмет ни лиши от доста точки. Нямахме слаб мач.“

„Лудогорец“ обаче е с проблеми преди срещата. Густаво Кампаняро стана баща за втори път и бе освободен от ръководството. Клаудиу Кешеру, Джоди Лукоки и Димо Бакалов са със здравословни проблеми и до последно са под въпрос. Козмин Моци път е наказан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят