Лудото лято на Христо Стоичков - от „Златната купа“ до „История“

Почивка за Христо Стоичков това лято не е планирана!

Този уикенд кавалерът на „Златната топка“ влиза във филма „КОНКАКАФ Голд Къп“. Най-големият български футболист ще е основен анализатор на американския гв гигант „Унивижън“ за първенството на Северна и Централна Америка.

Мачовете ще са жестоки – коментира Стоичков. - Мнозина могат да се възхитят на качеството, което се играе в тези държави. Ще обикалям всички стадиони. Винаги Щатите и Мексико са фаворити, но нека да видим какво ще стане.“

Стоичков е ВИП-гост на финала в Чикаго на 7 юли. А след това се отдава напълно на българските си фенове. Кавалерът на „Златната топка“ започва тур из България със своята автобиография „Историята“. Книгата, написана в съатворство с Владимир Памуков, носител на голямата награда за спортна журналистика „Черноризец Храбър“. Изданието на „Софтпрес“, достигна умопомрачителните за България над 50 000 тираж. В Русе се похвалиха с пресконференция за визитата на Камата. На 28 юли Стоичков ще раздава автографи в зала „Арена Монбат“. Сто русенски деца ще пресъздадат моменти от великото американско лято на 1994 година, от което мина четвърт век. Организаторите пуснаха билети по 25 лева, в които се включва и екземпляр на „Историята“.

Освен това Стоичков ще гостува в Петрич, Стара Загора, Плевен и Каварна.

Коментари

Задължително поле