Луиза Григорова дава любовни съвети на тийнейджърки

16 известни българки споделят за първия секс и други истории

16 известни жени дават съвети за живота, любовта и секса на българските момичета, за да им помогнат с въпросите, които се срамуват да зададат на родителите си.

Кампанията “Когато бях на 16 не знаех…” е привлякла известни личности като Весела Бабинова, Луиза Григорова, Силвия Петкова, Маги Джанаварова, Нора Караиванова, Михаела Филева и Рут Колева. Те ще говорят, сякаш се обръщат към своето 16-годишно Аз и споделят какво са научили през годините, как са се чувствали самите те на 16 и какви проблеми са имали. Съвети към тийнейджърите дават още синоптичката и модел Нора Шопова.

Видеозаписите с признанията на звездите вървят през целия месец март в социалните мрежи и онлайн каналите на Loveguide. Луиза Григорова например успокоява момичетата, че не е нужно да си най-популярният в училище.

Кампанията е на Loveguide - платформата за здравно и сексуално образование в партньорство с Български фонд за жените. Чрез вдъхновяващите истории на любими актриси, певици, модели и телевизионни водещи, те дават ценни съвети и повече увереност на българските момичета в най-трудната възраст - тийнейджърските години.

* Материалът е от списанието "Труд Фамилия", което излиза всяка събота и се разпространява заедно със съботния брой на вестника

Коментари

Задължително поле