Луна на почивка с младото си гадже (СНИМКИ)

Фолк легендата Луна последва примера на повечето си колежки и също реши да се отдаде на почивка. Ексцентричната певица прекарва лятото си в компанията на приятеля си, който е много по-млад от нея.

Луна не само че не крие връзката си, но и не спира да пуска свои снимки в социалните мрежи, на които е в компанията на любимия си.

[modula id="3309455"]

Въпреки показността 48-годишната певица не разкрива никаква информация за приятеля си. Той е бил избран да участва е предстоящия клип на поп фолк легендата. По непотвърдена информация името му е Петър и е само на 20 години.

Влюбената двойка е прекарала 10 дни в луксозния Спа Хотел Белчин. Това беше потвърдено от самата Луна, която пусна снимки от мястото с текст към тях, който гласеше: "Поради големия интерес към Луна-Президент и нейния любим, Ви подаряваме още истински моменти от почивката Ни в хотела за Президенти в Белчин! Представих моя любим на любимият ми кон Вихър(познат на всички от видеоклипа “Леко,леко,леко”) мисля,че се харесаха! Но конете винаги остават преоритет за мен!!! Очаквайте продължение...".

Коментари

Задължително поле