Лъвовете да отложат пътуване, Стрелците да намерят време за близките си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Имате възможност с разговор в почивния ден да приключите имуществени проблеми с ваши роднини, но не очаквайте да мине без разправии. Планираните срещи може да ви разочароват. Разчитайте на знанията си, а не на късмета си. Не се радвайте прибързано на големите приходи от търговия, ако имате да погасявате кредити. В личните отношения сте способни да си създадете сами проблеми заради желанието ви да бъдете непрекъснато ухажвани. Опитите ви да накарате интимния си партньор да ви ревнува ще доведат единствено до нежеланието му за секс, а това ще ви обиди.

ТЕЛЕЦ

Привличате хората към себе си в този почивен ден. Предстоят ви успешни нови запознанства. На работното място не пропускайте възможността да стабилизирате постигнатото до момента. Успех ще имате и с начинанията. Трудностите са породени от желанието ви да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ви мамят. Не се впускайте в любовни приключения. Очакват ви разочарования, които ще оставят за дълго у вас неприятно впечатление. Сексуалните ви желания днес също липсват заради изживяното разочарование. По-добре си почивайте и не се насилвайте за секс без желание.

БЛИЗНАЦИ

На работното място завършете започнатите задачи до обед в почивния ден. Те ще ви донесат очаквания успех. Избегнете запознанствата. Вечерта почивката е важна за вас. Внимавайте и да не допускате големи непланирани разходи. Време е да сте разумни и да се дистанцирате от рискованите начинания. Не се ядосвайте на любимите си хора, ако се сърдят, че не им отделяте достатъчно внимание. Докажете им, че ги обичате. Ваша е вината за тяхното нежелание да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. Променете отношението си към тях.

РАК

Ще ви досаждат хора, които в този почивен ден искат да се запознаят с вас и са настойчиви от много месеци. Откажете им среща без да се колебаете и директно им дайте да разберат, че не проявявате интерес към техните предложения. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Вечерта ще ви изненадат с проблеми в семейството. Приемете ги спокойно и обмислете начините за преодоляването им. Несемейните да не се отдават на сексуални удоволствия, ако са срещнали в този ден партньор, които ги привлича.

ЛЪВ

Напрежението в почивния ден е огромно заради служебните ви задължения, но вашите колеги ще ви подкрепят и ще ви помогнат. Отложете пътуването, което сте планирали с вашите близки. Отложете деловите срещи, разговорите и контактите с ръководството. Ще си спестите обтягане на отношенията. В личният ви живот са възможни проблеми, които не трябва да приемате близо до сърцето си, но и не бива да ги пренебрегвате изцяло. Сексът със сигурност ще ви зареди с достатъчно енергия, за да сте във форма на следващия ден.

ДЕВА

Избягвайте случайните запознанства в почивния ден, защото ако сте самотни и дадете знак за това, трудно ще се отървете от новите си познати. Следобед сте в отлично настроение. От активността ви на работното място зависи успешното приключване на месеца и реализираната висока печалба. Ако имате проблеми в личния живот или семейството, проведете откровен разговор, вместо да се противопоставяте. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на сексуални изживявания с любимите си хора.

ВЕЗНИ

Трудно ви е в почивния ден да проявите самодисциплина и организираност, но се налага да се заемете сериозно със задачите си на работното място. Откажете се от начинанията. Не прекалявайте с идеализма си, за да си спестите огорченията. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване. Не посрещайте гости. По-добре е да развалите отношенията си с тях, отколкото с интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията. Не насилвайте партньора си за интимни изживявания.

СКОРПИОН

Необмислени решения и импулсивни постъпки ще са причина за неочаквани обрати в личните ви отношения в почивния ден. Бъдете предпазливи и най-вече толерантни към вашите близки. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Интимните ви половинки трудно ще забравят, че сте ги наранили и трудно ще спечелите отново тяхното доверие. Сторете го още днес. Няма да се сещате за личните си отношения, които трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността на половинката си.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, намерете време и за себе си и за вашите близки. Не взимайте спонтанни решения. Ще разрешите финансовите си проблемите, ако работите активно и отговорно. Стабилизирайте отношенията си и завоюваните позиции. Работата ви спори, колегите ви се възхищават. Семейството ви очаква да сте си у дома за вечеря. В отношенията с любимите ви хора отново ще настъпи мечтаната хармония. Вечерта сте поканени на парти на ваша колежка, която настоява да отидете без брачната си половинка. Ще се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Успехът е с вас в почивния ден, ако не решите да се откажете от задълженията си. Тогава друг ще спечели вашите пари. Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете точно реалните си доходи, за да разпределите правилно бюджета си до края на месеца. Вечерта ще ви зарадва романтична среща. Несемейните жени имат шанс да срещнат подходящата половинка. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени, че това е търсеният партньор.

ВОДОЛЕЙ

Ще получите интересни предложения, които са причина да отидете на работното си място, въпреки че деня е почивен. Начинанията са успешни. Не отказвайте предложената помощ от колегите ви, ако искате да се справите бързо с работата си и да забравите за възможните финансовите загуби. Предпазливостта е задължителна, ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, ако сте готови да се съобразите с желанието на интимната си половинка.

РИБИ

Днес, в почивния ден, са силни изявите ви в сферата на изкуството. Успехът е с артистите и певците. Разправиите в семейството не трябва да ви притесняват. Плановете си за деня осъществявате без проблем. Бизнесмените да не провеждат дори и приятелски разговори, свързани с инвестиции, които трябва да реализират бързо. Следобед си създайте приятни емоции в семейството или с любимите ви хора, излезте на разходка или отидете на заведение на открито. Вечерта се отдайте на романтични мигове с интимната половинка. Сексът със сигурност ще ви достави удоволствие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп