Зоран Заев свиква предсрочни избори

Над половин милион души на пореден протест в Барселона, десетки ранени и арестувани

Диета без глутен повишава либидото

Вълко Червенков нямал брак с жена си На младини се готвел за актьор, като държавен глава пишел епиграми под псевдоним

Откриха африканска чума по мъртво диво прасе в Габровско

Две коли катастрофираха в Бистрица, едната се вряза в къща

Борис Джонсън: Нова отсрочка за Брекзит ще бъде безполезна и скъпа

Карфиолът е истински аристократ

59-годишен мъж застреля друг при битов скандал в Ловешко Извършителят е задържан

Абсурдни партии в битка за гласове Щури формации в Европа и САЩ засенчват родните колорити

Лейди Гага с рентген на цялото тяло

С PlayStation 5 „Сони” гони нов стандарт

Лъки е нагледен пример за това как ГЕРБ изпълняват обещанията си

Жителите на Община Лъки посрещнаха с аплодисменти водача на листата на ГЕРБ Пловдив област генералния Константин Попов, кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова и Пламен Райчев и областния координатор на партията Розалин Петков. „Лъки е нагледен пример за това как ГЕРБ и двете правителства на Бойко Борисов изпълняват обещанията си“, заяви кандидатът за народен представител Пламен Райчев, който е и общински ръководител на местната структура на ГЕРБ. „Не е трудно да поискаме подкрепа от вас, защото всичко е видимо“, обърна се Райчев към хората и обеща, че ако ГЕРБ е първа политическа сила на предсрочните парламентарни избори на 26 март и направи кабинет, ще бъдат отпуснати 15 млн. лева за рехабилитация на 31 км от пътя от Лъки до границата с община Смолян, за който има готов технически проект.

Пламен Райчев припомни, че за двата мандата на правителството на ГЕРБ в Лъки са били инвестирани 14 млн. лв. – за обновяването на Младежкия дом и центъра на града, за саниране на детската градина, училището и 4 блока и изграждане на нова пречиствателна станция и ВиК мрежа. „Надявам се след 2 седмици да дадем подкрепата си за партията, която постигна всичко това през тези 10 години“, допълни Пламен Райчев. „Нека на 26 март покажем, че ценим хората, които работят и спазват обещанията си. Вярвам, че с вашата помощ ще спечелим Пловдив област и ГЕРБ отново ще управлява“, обърна се към пълната зала ген. Константин Попов. „За да се случат хубавите неща в програмата на ГЕРБ, трябва първо да спечелим изборите“, заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев. Той нагледно обясни на хората как трябва да се попълни бюлетината на 26 март, за да не бъде невалидна. „Обяснете на вашите близки и приятели, че за да валиден техния вот, първо трябва да маркират номера на политическата сила, за която гласуват“, посъветва д-р Грудев присъстващите.

Кандидатът за народен представител Силвия Хубенова посочи, че акцент в програмата на ГЕРБ е програмата за младежта и спорта, като се набляга преди всичко на ученическия, а не на елитарния спорт. По думите на Хубенова ГЕРБ е политическата сила, която се справя най-добре с усвояването на еврофондовете. Тя посочи, че в програмния период до 2020 г. средствата, отпуснати от ЕС ще бъдат усвоени на 100 %. „Надявам се да ни подкрепите на 26 март, защото успехът ще бъде за всички нас“, заключи Силвия Хубенова. Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив Розалин Петков допълни, че 60 % от кандидатите за народни представители в листа са нови лица и едно от тях е Евелина Апостолова. „Програмата на ГЕРБ е амбициозна и обещаваща, но тя е само една рамка, която позволява да се решат и специфичните проблеми на всяко едно населено място“, каза Евелина Апостолова. „Повярвайте, че ГЕРБ има воля за видими резултати чрез реални решения. Подкрепете партия ГЕРБ на 26 март, за да стане животът на всеки от нас по-добър“, завърши Апостолова.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.