Постоянен арест за десет извършители на тежки умишлени престъпления в Търновско

Рецидивист с 12 присъди ограби ученик

Показват инкриминираните през соца издания на Райко Алексиев

Задържани са трима за грабежи в Пазарджик и Пловдив

Немската окупация на Франция пристига в българския ефир

Генномодифицираната царевица е полезна

Тежка катастрофа с пострадали на пътя Велико Търново – Русе Затруднено е движението при село Самоводене

Започна сезонът на санирането (СНИМКИ)

Комшия облече нощницата на съседа и легна в леглото му

Освободиха майката на близнаците, баба им поискала да ги гледа

Деветнайсет деца пострадаха при катастрофа с училищен автобус в Германия

Бойко Борисов: Предоставихме на Саудитска Арабия предложения за инвестиционни проекти (СНИМКИ) Премиерът се срещна с министъра на външните работи на Кралството Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр

Заработи първият паркинг автомат във Велико Търново Стоманените устройства черпят енергия от светлината и са на пет езика

Осъдиха църковен настоятел, присвоил близо 1000 лв. Парите били от рента на църковни земи

Най-малко 24 жертви при нови въздушни удари в Източна Гута

Лъки е нагледен пример за това как ГЕРБ изпълняват обещанията си

Жителите на Община Лъки посрещнаха с аплодисменти водача на листата на ГЕРБ Пловдив област генералния Константин Попов, кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова и Пламен Райчев и областния координатор на партията Розалин Петков. “Лъки е нагледен пример за това как ГЕРБ и двете правителства на Бойко Борисов изпълняват обещанията си”, заяви кандидатът за народен представител Пламен Райчев, който е и общински ръководител на местната структура на ГЕРБ. “Не е трудно да поискаме подкрепа от вас, защото всичко е видимо”, обърна се Райчев към хората и обеща, че ако ГЕРБ е първа политическа сила на предсрочните парламентарни избори на 26 март и направи кабинет, ще бъдат отпуснати 15 млн. лева за рехабилитация на 31 км от пътя от Лъки до границата с община Смолян, за който има готов технически проект.

Пламен Райчев припомни, че за двата мандата на правителството на ГЕРБ в Лъки са били инвестирани 14 млн. лв. – за обновяването на Младежкия дом и центъра на града, за саниране на детската градина, училището и 4 блока и изграждане на нова пречиствателна станция и ВиК мрежа. “Надявам се след 2 седмици да дадем подкрепата си за партията, която постигна всичко това през тези 10 години”, допълни Пламен Райчев. “Нека на 26 март покажем, че ценим хората, които работят и спазват обещанията си. Вярвам, че с вашата помощ ще спечелим Пловдив област и ГЕРБ отново ще управлява”, обърна се към пълната зала ген. Константин Попов. “За да се случат хубавите неща в програмата на ГЕРБ, трябва първо да спечелим изборите”, заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев. Той нагледно обясни на хората как трябва да се попълни бюлетината на 26 март, за да не бъде невалидна. “Обяснете на вашите близки и приятели, че за да валиден техния вот, първо трябва да маркират номера на политическата сила, за която гласуват”, посъветва д-р Грудев присъстващите.

Кандидатът за народен представител Силвия Хубенова посочи, че акцент в програмата на ГЕРБ е програмата за младежта и спорта, като се набляга преди всичко на ученическия, а не на елитарния спорт. По думите на Хубенова ГЕРБ е политическата сила, която се справя най-добре с усвояването на еврофондовете. Тя посочи, че в програмния период до 2020 г. средствата, отпуснати от ЕС ще бъдат усвоени на 100 %. “Надявам се да ни подкрепите на 26 март, защото успехът ще бъде за всички нас”, заключи Силвия Хубенова. Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив Розалин Петков допълни, че 60 % от кандидатите за народни представители в листа са нови лица и едно от тях е Евелина Апостолова. “Програмата на ГЕРБ е амбициозна и обещаваща, но тя е само една рамка, която позволява да се решат и специфичните проблеми на всяко едно населено място”, каза Евелина Апостолова. “Повярвайте, че ГЕРБ има воля за видими резултати чрез реални решения. Подкрепете партия ГЕРБ на 26 март, за да стане животът на всеки от нас по-добър”, завърши Апостолова.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.