Любо Ганев се срещна с ректора на УНСС

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета си Любо Ганев, президент на Българската федерация по волейбол. Бяха обсъдени възможностите за съвместни проекти. „УНСС отдава огромно значение на студентския спорт и за нас е важно възпитаниците ни да черпят опит от най-добрите“, подчерта проф. Димитров. Той подари на най-големия ни  волейболист тениска и шапка от спортния клуб на УНСС „Св. Георги Победоносец“. От своя страна Ганев на проф. Димитров книгата си „Светът от високо“ с лично посвещение. На срещата присъства и спортният общественик Кирил Евтимов, възпитаник на УНСС.
Ганев сподели, че очаква срещата да допринесе за успешното обвързване на спорта с бизнеса, защото това е единствената печеливша стратегия.
„Нашата цел е към всеки един клуб и федерация, за всеки един отделен спорт, да имаме спортни маркетингови специалисти, които да намерят допирната точка между спорта и бизнеса и да направим, така че всяко едно състезание да бъде отделен продукт“, допълни Любо и покани студентите от УНСС да се включват в организацията на спортните събития на федерацията.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт