Македонско парти за поканата в НАТО в 15 града с 40 изпълнители

Под пара е подготовката в БЮРМ за ... партито, което ще бъде днес, събота, 14 юли, в цялата страна по повод поканата за членство в НАТО.

Тържествата ще се проведат в 15 града и ще участват 40 изпълнители, докато в повечето градове те ще започнат в 21.00 часа.

Опозицията обвинява правителството на Зоран Заев, че "подготвя празник за дипломатическо поражение, което ще платят гражданите на бивша югославска република Македония".

"Всички подробности за празника ще бъдат обявени публично и прозрачно, както и цялата информация за разходите и организацията на събитията ", каза говорителят на правителството Микеле Бошносковски.

Градовете, където ще се проведат празничните събития, са: Скопие, Битоля, Струмица, Струга, Охрид, Велес, Гегели, Гостибари, Кавандарци, Кисево, Коцани, Куманово, Прилеп, Тетово и Щип.

Сред изпълнителите са: «Archangel», Дуке Бояджиев, Goran Khan, Ферус Мустафов, , Areia,Кристина Арнаудова, «Nokaut», Адриан Гадза, Владо Яневски,Дани Дивитровска, Елена Рисковска и други популярни имена в съседната страна.

Коментари

Задължително поле