Марадона по спешност в болница

Измина само седмица от 60-ия юбилей на Диего Марадона и светът отново трепери за идола. Личният му лекар Леополдо Луке е закарал легендата в частна клиника. Пред входа на лечебното заведение медикът каза: "Диего се нуждае от помощ и сега е време да му се помогне."
За последно Марадона бе видян на терена на "Химнастия" (Ла Плата), където е треньор от миналата година. По случай рождения си ден той направи почетна обиколка преди мача с "Патронато". Хора, които са били близо до дон Диего, твърдят, че не е изглеждал добре. Въпреки това Марадона отказал да пропусне двубоя. "Нямам право да разочаровам феновете", казал треньорът.
Появата на Марадона обаче повече ги уплаши, отколкото зарадва. "Психически той е в лошо състояние - обясни д-р Луке. - Когато не се храниш добре, всичко се променя."
От години дон Диего се опитва да се отърве от зависимост от наркотици и алкохол. От обкръжението му твърдят, че страда и от депресия. "Няма желание да яде, да говори, липсват му родителите", цитират аржентински медии неназован човек, който е непрекъснато до Марадона. Все още няма официална диагноза от клиниката.

Коментари

Задължително поле