Мария Бакалова иска да заведе майка си на "Оскарите"

Българската актриса Мария Бакалова, която е номинирана за Оскар за ролята на Тутар в „Борат 2“, иска да заведе майка си Румяна на церемонията. Това разкрива самата Мария Бакалова, допълвайки, че преживяването няма да е пълноценно, ако до нея не бъде жената, която ѝ е дала живот.

„Трудно е, защото тя живее в България, но работим по осигуряване на виза. Като всяко дете, аз искам мама да е до мен, защото тя е моят идол. Искам да съм силна и независима жена като нея“, споделя изгряващата звезда в интервю за списание People.

Мария Бакалова е първата българска актриса, номинирана за Оскар. Номинацията ѝ донесе ролята на Тутар в „Борат 2“, за която вече беше отличена с награда Изборът на критиците.

Тази година раздаването на наградите Оскар ще се проведе при различен регламент заради коронавирусната пандемия. Червен килим ще има, но присъствието край него ще е ограничено. Номинираните ще влизат в гара "Юниън стейшън" категория по категория. Изпълненията на живо в шоуто ще са от театър "Долби" в Холивуд, където беше церемонията предишните години.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино