Шест месеца затвор за 23-годишен, живял с непълнолетна

Шофьорът, правил дрифт пред НС, получи една година условно с 3 години изпитателен срок

Мъж, влязъл в клас и шамаросал петокласник, отива да съд

Вкараха в затвора преселници, незаконно минали през българо-румънската граница

С опасност за живота е 61-годишна жена, пострадала при катастрофата на пътя Варна-Бургас

Дават на съд шофьорка, блъснала и убила пиян велосипедист

България вдигна летвата

Съдът в Бургас намали с 4 години присъда за смърт на пенсионер

Екстрадират Баневи от Франция

Възрастна жена от Хасково даде 26 хиляди лева на телефонни измамници

„Графа“ готов за трамвая Общината обмисля как да компенсира търговците

4-годишно дете и две жени пострадаха при пожар в София

Роден през ХХI век игра за Италия

Продължава доброволческата инициатива за почистване на паметници във Велико Търново

Унгария няма да екстрадира Никола Груевски

Масирана полицейска операция срещу битовата престъпност в Карлово

За 9 часа днес бяха проверени 114 адреса и 333 лица в град Баня и селата Розино, Христо Даново и Слатина

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките и отдалечени населени места бе проведена днес от 7 до 16 часа на територията на РУ на МВР-Карлово. Съвместните действия са осъществени от служители на Районното управление в Карлово, сектор “Специализирани полицейски сили” и Зонално жандармерийско управление – Пловдив.

Участвали са и представители на държавните горски стопанства в Карлово и Клисура, Община Карлово и дирекции “Незаконно строителство” и “Социално подпомагане”. В хода на акцията в град Баня и селата Розино, Христо Даново и Слатина са проверени 114 адреса, 98 моторни превозни средства, 7 търговски обекта и 333 лица. Установени са 15 жилища без документи за собственост.

За нарушения по Закона за горите са съставени 2 акта, а други 10 – по законите за МВР и гражданската регистрация. По 9 акта и глоби с фишове са издадени съгласно Закона за движение по пътищата. С протоколи по ЗМВР и ЗГР са предупредени 14 души. Според действащия междуинституционален механизъм по обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици са издадени 29 формуляра и съставени 27 предупредителни протоколи на родители на ученици от Баня и Розино.

Освен това са образувани и три бързи производства – за съхранение на незаконно придобит дървен материал, за притежание на огнестрелно оръжие без необходимите разрешителни документи и на акцизни стоки без бандерол. Иззети са близо 11 кубика незаконно придобит дървен материал.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. заем! заем !! заем !!!
    Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
    След това ни изпратете имейл до: (amandaafredoloan42@gmail.com), за да кандидатствате за заем

Отговорете