Маскирани нападнаха Фики Стораро

48415209_383019055767049_806113388059951104_nМаскиран мъже са нападнали вчера младия изпълнител Фики Стораро, син на поп-фол певеца Тони Стораро.

На излизане от вкъщи в четвъртък преди 18 часа той и съпругата му са засечени от автомобил, който препречва пътя им. Двама маскирани мъже слизат от колата и започват да блъскат по прозореца на Фики.

Той се е опитал да разбере какъв е проблемът, когато те го хващат от двете страни и започват да го бутат. Певецът е забелязал, че единият от тях е въоръжен с нож. Фики успява да отбие нападките им в самозащита, а нападателите са избягали с колата си.

Полицаи идват светкачино и Фики подава жалба срещу мъжете в Шесто РПУ. Той не е видял лицата им, заради маските, но марката и номерът на автомобила, със софийска регистрация, са ясни. Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

„Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други. Благодаря на полицаите от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат намерени бързо и да получат съответното наказания“, разказа Фики Стораро за случая.

Коментари

Задължително поле