Меган и Хари замениха Испания с Франция

Британците не са доволни от скъпите почивки на кралските особи

След Ибиса е време за Ница! Херцогът и херцогинята на Съсекс удължиха своята почивка, далеч от кралските дворци в Лондон, а малкият Арчи е част от всяка тяхна крачка... или в случая - полет. Семейството, което беше в Ибиса, за да отпразнува 38-ия рожден ден на Меган, който бе в началото на този месец, сега се намира във Франция.

Според "The Sun" аристократите са пристигнали във Френската Ривиера в сряда, използвайки услугите на частен 12-местен самолет Cessna, чийто наем възлиза на повече от 20 хил. паунда, като това е третият път в рамките на 8 дни, когато Меган и Хари се възползват от услугите на чартъра.

Редица британци изразиха възмущението си в социалните мрежи, главно заради скъпоструващите пътешествия на особите. Други потребители пък негодуваха срещу това, че Маркъл и принцът считат себе си за еко защитници, а честите им пътувания с чартърни полети замърсяват допълнително природата.

Слизайки от борда, Меган изглеждаше изключително стилно. Тя се бе спряла на бяла блуза и кремава шапка с широка периферия, като носеше Арчи на ръце и го притискаше към себе си. 34-годишният принц Хари бе облечен със зелена блуза с яка и синя бейзболна шапка с козирка. И докато тримата напускаха самолета, кралската охрана чакаше отвън. Английската медия предава, че те отново са отседнали в луксозна частна вила.

Ваканцията на Хари и Меган в Испания продължи почти една седмица, след което те се завърнаха отново в Обединеното кралство, където прекараха едва 2 дни. Очаква се двамата да останат в Ница до сряда, след което ще се върнат в английската столица, защото скоро трябва да се присъединят към ежегодната лятна ваканция на кралица Елизабет II и принц Филип в двореца Балморал.

Коментари

Задължително поле